Account Manager (SMB markedet)

Publisert 20 januar 2017

Vi i DIBS Payment Services brenner for å tilby Nordens beste online betalingsløsninger. Vi søker etter deg som kan hjelpe oss å sikre, at vi som de ledende eksperter innenfor e-handel, blir den foretrukne leverandør av online betalingsløsninger.

Vi søker etter en salgsprofil som med meget høy drive, sikrer at høyest mulig andel av våre innkommende leads blir omgjort til fornøyde kunder.  

DINE OPPGAVER

  • Omgjøre våre innkommende leads til fornøyde kunder
  • Salgsstøtte til våre Partner-  og Key Account selgere
  • Mersalg til eksisterende  kunder.
  •  Noe oppsøkende salg – primært gjennom kampanjer .

 

DINE KVALIFIKASJONER

  • Du er meget komfortabel med å bruke telefon og mail som arbeidsverktøy
  • Helst noen års salgserfaring fra f.eks callcenter eller lignende, men så lenge du har en sterk egendrive og sult for å lykkes, kan du også være nyutdannet
  • Du er team-player og setter teamet høyere enn deg selv og motiveres av kollektiv suksess.

 

BAKGRUNN OG UTDANNELSE

  • Relevant utdannelse (helst på bachelornivå) og gjerne 1-2  års erfaring innenfor salg og eventuelt support
  • Flytende norsk og engelsk i både skrift og tale og har en generell god forståelse for de skandinaviske språk (dansk og svensk)
  • Det viktigste er din personlighet og vilje og evne til å lykkes.


STED

Du kommer til å være en del av det norske salgsteamet og vil ha din daglige arbeidsplass på våre kontorer i Oslo (Hoff/Skøyen)


HVORFOR SKAL DU ARBEIDE HOS OSS?

Har du hørt om Fin.Tech og synes det høres spennende ut? Vi er i en rivende utvikling og er heldige som er i en bedrift hvor vi sitter midt i det. Våre løsninger berører mer eller mindre alle. Mobilbetaling – ehandel- betaling i app-mobile lommebøker som VIPPS, mCASH,Mobilepay er alle begreper og løsninger vi jobber med daglig. Om du synes dette virker interessant og ønsker å være med på den digitale reisen, så burde du absolutt sende oss en søknad.

Som Account Manager SMB vil du få en meget sentral rolle i den norske delen av DIBS Payment Services. Du vil inngå i vår Partner og SMB avdeling, men hele den norske avdelingen jobber vedlig tett sammen og er avhengig av hverandre. Vi er en selvstendig enhet innenfor Nets konsernet og du vil dermed kunne ha store muligheter internt i konsernet. Dine resultater vil bli synlige og verdsatt.

Du kommer til å få en utfordrende og garantert travel hverdag. Vi setter trivselen til våre medarbeidere høyt på agendaen og jobber aktivt med medarbeiderutvikling og sosiale aktiviteter.

Vi tilbyr goder som blant annet: konkurransedyktige betingelser, delsponset trening og kantine, sosiale arrangement, del av et internasjonalt konsern m.m


INTERESSERT?

Om du finner dette interessant, vennligst send din søknad og CV snarest. Stillingen vil bli besatt så fort vi finner den rette kandidat. Har du spørsmål, kontakt  Country Manager Henrik Begby Andersen på tlf. 98086666 eller mail henrik.andersen@dibs.no. Alle henvendelser behandles fortrolig.


DIBS, ledende innen online betaling og en del av Nets, har det bredeste utvalg av enkle og sikre betalingsløsninger på nett i Norden.  Ble etablert i 1998 og var en pioner innenfor betalinger på nett og har i dag nådd over 2 milliarder gjennomførte transaksjoner. DIBS har mere enn 15.000 webshops som kunder. Hvert år velger tusener av nye webshops å benytte en DIBS’ løsning. Over 100 medarbeidere i Sverige, Danmark og Norge arbeider hver dag for å gjøre det enkelt å motta betalinger på nett.

Du kan lese mere om oss på www.dibs.no eller besøke oss på Facebook, Twitter eller LinkedIn             

Registrer deg for nyhetsbrevet vårt

...og motta de siste nyheter innen e-handel, betalinger på nett og din betalingsløsning
Har du spørsmål eller trenger du hjelp?
DIBS AS
Hoffsveien 1 E
NO - 0213 Oslo
Tlf: 21 55 44 00
salg@dibs.no