DIBS gjør ekspandering mulig

DIBS tilbyr skalerbare løsninger og et bredt specter av valutaer som har bidratt til Cityhotels raske vekst.

Cityhotels

For Cityhotels er det viktig at kundene føler seg trygge når de skal betale. Samtidig er det viktig å minimere all kredittkortsvindel gjennom en sikker løsning som DIBS leverer, i tillegg til at det er sikrere å betale med 3Dsecure. Cityhotels er i en ekspanderingsfase, det er derfor viktig at DIBS kan levere betalingstjenester med ulike valutaer. Cityhotels benytter DIBS API’er, som gjør det mulig å skreddersy betalingsvinduet slik at det matcher Cityhotels eget webdesign. Cityhotels erfaring med DIBS er at DIBS tilbyr driftssikre løsninger, i tillegg er det et stort pluss at DIBS har en dyktig og rask kundeservice.

«Vi så på ulike betalingsløsninger og ble tipset om DIBS, en enkel og sikker betalingsleverandør med tilfredsstillende priser. Gjennom ulike referanser på DIBS hjemmesider ble vi overbevist om at DIBS var det beste alternativet for oss. Vi setter stor pris på at DIBS tilbyr flere valutaer og at vi får tilgang til DIBS API’er, i tillegg har DIBS rask og god kundeservice.» - Andreas Svennson, Cityhotels.

Ønsker du å tilby en pålitelig og sikker betalingsløsning? Ring oss på +47 21 55 44 00.

Vi gjør det enkelt å ta betalt på nett.

 

Kort om Cityhotels

Cityhotels ble startet i 2006 som en hotellportal for det norske og svenske markedet, en moderne hotellaktør som kunne formidle 30.000 hoteller online over hele Europa.  Cityhotels opererte under navnene Cityhotels.no i Norge og City-hotels.se i Sverige frem til 2010. Da endret virksomheten navn til Cityhotels.com og har siden det doblet hotelldatabasen. I dag kan Cityhotels tilby 200.000 hoteller online over hele verden, og har en av de største hotelldatabasene i Skandinavia. Cityhotels arbeider nå med å ekspandere i flere land, og har akkurat åpnet i Danmark og USA.

Information

Navn
Cityhotels

Registrer deg for vårt nyhetsbrev

...og få siste nytt om betalinger på nett
DIBS AS
Hoffsveien 15
NO - 0275 Oslo
Tlf: 21 55 44 00
Fax: 21 55 44 01
salg@dibs.no