DIBS er enkelt å bruke

DIBS betalingsløsning er velkjent blant kundene

Hellandsjø Skinn

Hellandsjø Skinn bruker DIBS betalingsløsning til å ta betalt med Visa og MasterCard på sine nettider, hvilket 57 % av forbrukerne oppgir at de foretrekker å betale med. De har valgt en løsning som blant annet gir mulighet for integrering av betalingsløsningen mot sine systemer ved hjelp av DIBS API’er.

«For oss er det viktig med en sikker, enkel og brukervennlig betalingsløsning, som kundene er vant til å bruke. DIBS har vært behjelpelige hele veien, og hjulpet oss og vår leverandør av nettbutikkløsningen med å finne riktig betalingsløsning for oss.» Eivind Hellandsjø, Hellandsjø Skinn AS.

Ønsker du også å la kundene betale gjennom en velkjent betalingsløsning? Kontakt oss i dag på +47 21 55 44 00.

Vi gjør det enkelt å ta betalt på nett.

 

Kort om Hellandsjø Skinn AS.

Hellandsjø Skinn AS selger produkter produsert i Norge av en økologisk bærekraftig råvare utviklet med fokus på Norsk kultur og håndverkstradisjoner. Hellandsjø Skinn AS bruker elgskinn i alle sine produkter, og hvert skinn blir valgt ut for hånd av erfarne fagfolk og håndverkere. Elgskinn har fra naturens side fantastiske egenskaper, det er uvanlig mykt, lett og komfortabelt.

Kvalitetsmessig kan det måle seg med det beste naturen har å by på av skinn. Elgskinn «puster» særdeles godt. Kombinerer man elgskinn og naturlig ull, som i våre tøfler og votter, får man et produkt som er varmt når det er kaldt, og komfortabelt når det er varmt. Naturlige og bærekraftige produkter har ofte den beste løsningen.

Information

Navn
Hellandsjø Skinn

Registrer deg for vårt nyhetsbrev

...og få siste nytt om betalinger på nett
DIBS AS
Hoffsveien 15
NO - 0275 Oslo
Tlf: 21 55 44 00
Fax: 21 55 44 01
salg@dibs.no