DIBS symboliserer trygghet

DIBS tilbyr sikre betalingsløsninger som er enkle å administrere

Kakeboksen

For Kakeboksen er det viktig med en betalingsleverandør som gir trygghet for kunden, og en som er kjent for kunden. Kundene er i dag veldig oppmerksomme på nettsvindel, en trygg betalingsleverandør er derfor avgjørende for om kunden ønsker å handle i nettbutikken eller ikke. Kakeboksen har gode erfaringer med DIBS, systemet er integrert mot deres system og fungerer raskt og enkelt. Kakeboksen valgte DIBS som betalingsleverandør etter anbefalinger fra andre nettbutikker.

«De fleste kunder som handler på nett ønsker å betale med VISA eller Mastercard. Ved å ha DIBS betalingsløsning er vi sikre på at kunden faktisk betaler, i tillegg kan vi som nettbutikk raskt behandle ordren. Eventuell refundering av penger kan også enkelt tilbakebetales gjennom DIBS admnistrasjonssystem.» Sharon Rolland, Kakeboksen.

Vil du også tilby en trygg og enkel betalingsløsning? Ta kontakt med oss i dag på +47 21 55 44 00.

Vi gjør det enkelt å ta betalt på nett.

 

Kort om Kakeboksen

Kakeboksen ble etablert i 2009, etter at daglig leder Sharon Rolland lenge hadde hatt kakebaking og dekorering som hobby, i tillegg solgte hun bakeutstyr på homeparties. I nettbutikken finner du alt du trenger av utstyr for å lage de lekreste kaker. Riktig utstyr er halve jobben, og Kakeboksen.no tilbyr alt fra kakeformer, farger, strø, marsipan, sjokolade, utstikkere osv. I tillegg finner du flere oppskrifter på de deiligste kaker, samt inspirasjonssider på blant annet dekorering og ulike teknikker.

Information

Navn
Kakeboksen

Registrer deg for vårt nyhetsbrev

...og få siste nytt om betalinger på nett
DIBS AS
Hoffsveien 15
NO - 0275 Oslo
Tlf: 21 55 44 00
Fax: 21 55 44 01
salg@dibs.no