DIBS gir fornøyde kunder

DIBS er en kjent merkevare og en trygg aktør

Lillegullkorn.no

Lillegullkorn.no er en nyoppstartet nettbutikk som valgte å benytte DIBS betalingsløsning, da de trengte en sikker og kjent betalingsløsning. Lillegullkorn.no sier de er fornøyd med løsningen og at løsningen fungerer som den skal.

«Den største fordelen for oss er at DIBS er et kjent navn som kundene kjenner igjen slik at de stoler på nettbutikken. Løsningen fungerer som den skal og vi har ikke opplevd problemer. Det er behagelig å slippe å bekymre seg unødvendig slik at vi kan konsentrere oss om å drive butikken. Vi tilbyr flere betalingsalternativer i nettbutikken, så langt ser vi en stor variasjon i hvilken løsning som velges, men over 50% av kundene velger å betale via DIBS. Kundene er fornøyde og kommer igjen flere ganger.» Tone Kristiansen, Lillegullkort.no.

Vil du også tilby en betalingsløsning fra en trygg og kjent aktør? Kontakt oss på + 47 21 55 44 00.

Vi gjør det enkelt å ta betalt på nett.

 

Kort om Lillegullkorn.no

Lillegullkorn.no er en nyoppstartet nettbutikk som drives av Tone Kristiansen. Tone driver også to fysiske butikker under navner Lille Gullkorn. Lille Gullkorn selger smykker, klokker og gaver, og har også eget verksted med graveringsmaskin og utfører de fleste typer reparasjoner.

Information

Navn
Lillegullkorn.no

Registrer deg for vårt nyhetsbrev

...og få siste nytt om betalinger på nett
DIBS AS
Hoffsveien 15
NO - 0275 Oslo
Tlf: 21 55 44 00
Fax: 21 55 44 01
salg@dibs.no