DIBS bryr seg om kundene sine

DIBS tilbyr et enkelt system som er lett å integrere og administrere

Makeup Mekka

For Makeup Mekka er det viktig med en pålitelig betalingsleverandør, et trygt og solid selskap som det er enkelt å komme i kontakt med. Det er også viktig med god kundeservice. Makeup Mekka har kun gode erfaringer med DIBS, de oppgir at de alltid får rask og god hjelp og alltid blir tatt på alvor dersom de opplever utfordringer. Makeup Mekka valgte DIBS da de lette etter en betalingsleverandør som fantes i hele Skandinavia, og i tillegg hadde et godt samarbeid med Makeup Mekkas webutvikler.

«Fordelene ved å benytte DIBS som betalingsleverandør er at DIBS gjør det mulig å nå ut til hele Skandinavia, det gjør det enkelt å vokse med DIBS. Systemet er enkelt å integrere og administrere. I tillegg er det lett å komme i kontakt med DIBS, vi får alltid bra service. Utbetalingene er pålitelige og DIBS er generelt et solid selskap Hilde Jeridi, Makeup Mekka.

Vil du også benytte et enkelt betalingssystem som er lett å integrere og administrere? Ring oss på +47 21 55 44 00.

Vi gjør det enkelt å ta betalt på nett.

 

Kort om Makeup Mekka

Makeup Mekka er Norges ledende makeup butikk på nett med fokus på mineral makeup og sminkerelaterte produkter. Makeup Mekkas filosofi er å tilby kvalitetssminke til beste pris. Produktene går gjennom en streng kvalitetskontroll før de legges ut for salg. Makeup Mekka er en miljøvennlig bedrift med en klar miljøprofil, all emballasje er laget av resirkulerbare materialer, samtidig oppfordrer de kundene til å kildesortere emballasjen til produktene.

Nettbutikken er levert av Vaimo.

Information

Navn
Makeup Mekka

Registrer deg for vårt nyhetsbrev

...og få siste nytt om betalinger på nett
DIBS AS
Hoffsveien 15
NO - 0275 Oslo
Tlf: 21 55 44 00
Fax: 21 55 44 01
salg@dibs.no