Årets julehandel øker kraftig på nettet

Oslo 20.desember. 2013 – DIBS, Nordens ledende leverandør av enkle og sikre betalingsløsninger på nettet kunngjør i dag ferske tall fra årets julehandel på internett.

20.12.2013

Årets julehandel på nett hadde i november en økning på 11 prosent sammenlignet med samme periode i fjor. Første uken i desember hadde nettbutikkene en økning på 17 prosent, og andre uken i desember ser vi en økning på 12 prosent.

   «Vi er glade for å se at e-handelens utvikling fortsetter å slå nye rekorder. Vi ser at nettbutikkene hadde en treg start på julehandelen i november, men at det eksploderte med tidenes netthandelsboom første uken i desember, med en påfølgende roligere andre uke i desember,» sier Henrik Begby Andersen, Daglig leder i DIBS Norge.

Nordmenn har for alvor oppdaget enkelheten med å kjøpe julegaver på nettet. I DIBS årlige rapport Norsk E-handel 2013 oppgir hele 60 prosent at de handler på nettet fordi det er enkelt.

 

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Henrik Begby Andersen, Daglig leder DIBS Norge.

E-post: henrik.andersen@dibs.no. Telefon: +47 98 08 66 66.

 

Om undersøkelsen:

Undersøkelsen baseres på økning i omsetning hos nettbutikker som er kunder hos Nordens største betalingsleverandør på nettet.

Om DIBS:

DIBS tilbyr Nordens største utvalg av enkle og sikre betalingsløsninger på nettet. Da DIBS startet i 1998 var vi pionerer. Nå er vi børsnoterte og størst i Norden med over 15 000 nettbutikker med en årlig salgsverdi gjennom DIBS på over 100 milliarder kroner. Bare i fjor valgte 2 000 nye nettbutikker vår betalingsløsning. Vi er 100 medarbeidere i Danmark, Sverige og Norge som hver dag jobber for å gjøre det enkelt å ta betalt på nettet. Det tok 15 år å gjennomføre en milliard transaksjoner. Neste milliard kommer til å gå mye raskere. DIBS er listet på First North med Redeye som Certified Adviser. 

Registrer deg for vårt nyhetsbrev

...og få siste nytt om betalinger på nett
Har du spørsmål eller trenger du hjelp?
DIBS AS
Hoffsveien 15
NO - 0275 Oslo
Tlf: 21 55 44 00
Fax: 21 55 44 01
salg@dibs.no