Cellpoint Mobile og DIBS partnere i Mobile Credit Card Payment System

DIBS Payment Services, notert på First North og Cellpoint Mobile kunngjorde i dag et partnerskap for å levere et betalingssystem basert på Cellpoint Mobiles mPoint og DIBS betalingstjeneste via Internett. Dette nye systemet vil gjøre det mulig for korteiere å foreta betalinger for varer og tjenester ved hjelp av mobiltelefonen, hvor som helst, når som helst. Ved bruk av DIBS’ teknologi blir alle transaksjoner kryptert for å sikre at betalingene blir behandlet sikkert, hurtig og praktisk.

26.10.2007

Den nye tjenesten vil bli lansert i januar 2008 og har nå en rekke forbrukerfokuserte selskaper som detaljhandelen, flyselskaper, reisebyråer, limousintjenester og nettbutikker.Mange kunder har vist interesse for det mobile betalingssystemet for kredittkort. Blant disse er Skandinavias største forhandler av elektrisk utstyr: El-Giganten, www.elgiganten.se som planlegger å lansere systemet i begynnelsen av 2008

- Vi har kunder som ønsker å gi korteierne en sikker måte å betale med kredittkort ved hjelp av mobiltelefonen, men uten å måtte ”lese opp opplysningene på kredittkortet offentlig. Cellpoint Mobiles mPoint system utgjør den perfekte plattformen for oss på en sikker måte å tilby denne tjenesten til kundene våre, sier Jesper Lohmann, viseadministrerende salgsdirektør i DIBS Payment Services.

Cellpoint Mobile er leverandør av mobilløsninger i form av enkle, pålitelige og effektive trådløse produkter i Europa og i Nord-Amerika. Blandt Cellpoint’s kunder er globale varemerker.

- Vi har kunder som har ventet på et system som gir kundesentra muligheten til å gjennomføre kredittkortbetalinger i et nonverbalt format på korteiernes mobiltelefon og som vil bli operativt når vi lanserer i januar 2008. DIBS gav oss den beste partnermuligheten på grunn av selskapets markedsposisjon og troverdighet med egne klareringssentraler, sier Kristian Gjerding, administrerende direktør i Cellpoint Mobile

For mer informasjon:
Jesper Lohmann. Visedir., DIBS Payment Services, telefon +45 27 13 10 48
Halvor Kaafjeld, Salgsdirektør, DIBS AS, telefon +47 40 00 34 95

Registrer deg for vårt nyhetsbrev

...og få siste nytt om betalinger på nett
Har du spørsmål eller trenger du hjelp?
DIBS AS
Hoffsveien 15
NO - 0275 Oslo
Tlf: 21 55 44 00
Fax: 21 55 44 01
salg@dibs.no