DIBS har inngått avtale om å levere en betalingsløsning til Comwell

"Vår hotellvirksomhet er skandinavisk og det er viktig for oss at våre leverandører kan handle profesjonelt på de samme markedene som oss. Hjemmesiden vår er ofte det første kundene ser, derfor stiller vi høye krav til kvalitet og stabilitet, og DIBS kan med sin kjennskap til betalingsløsninger bidra til at våre kunder får en god opplevelse på nettstedet vårt," uttaler Henrik Hjorth, Salg- og Marketingdirektør hos Comwell.

18.10.2007

"Jeg er veldig glad for at Comwell har valgt oss som leverandør i de Nordiske lande, og ser det som enda en bekreftelse på at flere og flere kunder har behov for en betalingsleverandør, som kan gi dem service på tvers av landsgrenser. Vi kan tilby adgang til alle relevante betalingsformer i Skandinavia, og kan rådgi og yte tjenester til kunder lokalt – både i oppstartsfasen og hverdagen", sier Jesper Lohmann, Vicedir. for DIBS.

Comwell eier og driver i dag 12 hoteller i Skandinavia. Alle hotellene er veldig forskjellige, men felles for alle er høy kvalitet, personlig service og profesjonelle og kompetente medarbeidere. Comwell har spesialisert seg på konferanse og Spa – enten hver for seg eller i en kombinasjon. Comwells MeetingDesignere står til rådighet på alle hotellene og kan medvirke til at møtet eller konferansen blir så spennende, utbytterik og effektiv som over hodet mulig.

For mer informasjon:
Jesper Lohmann. Visedir., DIBS Payment Services, telefon +45 27 13 10 48
Halvor Kaafjeld, Salgsdirektør, DIBS AS, telefon +47 40 00 34 95

 

Registrer deg for vårt nyhetsbrev

...og få siste nytt om betalinger på nett
Har du spørsmål eller trenger du hjelp?
DIBS AS
Hoffsveien 15
NO - 0275 Oslo
Tlf: 21 55 44 00
Fax: 21 55 44 01
salg@dibs.no