DIBS lanserer betalingsløsning i Polen

DIBS, Nordens ledende leverandør av betalingsløsninger for e-handel, har knyttet 29 polske banker til sin betalingsløsning. DIBS lanserer dermed et komplett tilbud for betalinger for e-handel i Polen.

02.09.2011

- DIBS lanserer nå et komplett tilbud i Polen. Vårt mål er å bidra til å utvikle det polske e-handelsmarkedet med sikre, innovative og funksjonelle betalinger. Vi skal gjøre det enklere for nordiske e-handelsaktører å lansere på det interessante polske markedet, og i tillegg tiltrekke lokale polske kunder, sier Eric Wallin, VD i DIBS.

Det polske e-handelsmarkedet er betydelig og har et stort potensial. Polske forbrukere handler fortsatt sjeldnere og for mindre beløp enn nordiske forbrukere, men utviklingen går raskt fremover. Polske forbrukere foretrekker å betale via nettbank (foretrekkes av 42% av forbrukerne), kontantbetaling ved levering(33%) og med kort (9%).

DIBS er markedsledere i Norden og har gjennom flere år fulgt kunder når de ekspanderer utenfor Norden. I forbindelse med at et antall nordiske kunder har lansert e-handel i Polen i løpet av 2011, har DIBS bygget opp en lokal betalingsstruktur i flere steg. DIBS driver salg og kundeservice i Polen fra kontorer i Stockholm og Danmark.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:Eric Wallin, VD DIBS, 0703 29 77 74 eller eric.wallin@dibs.se

DIBS Payment Services er Nordens ledende uavhengige leverandør av funksjonelle, sikre og innovative betalingsløsninger for e-handel. DIBS håndterer daglig over 15 000 transaksjoner og har kontorer i Stockholm, Gøteborg, Oslo og København. DIBS er oppført på First North med Erik Penser aksjeselskap som Certfies Adviser.

Registrer deg for vårt nyhetsbrev

...og få siste nytt om betalinger på nett
Har du spørsmål eller trenger du hjelp?
DIBS AS
Hoffsveien 15
NO - 0275 Oslo
Tlf: 21 55 44 00
Fax: 21 55 44 01
salg@dibs.no