DIBS når milepæl med en milliard gjennomførte transaksjoner

Den 18.oktober kl 07.04 nådde DIBS, Nordens ledende leverandør av betalingsløsninger på nett, en milliard transaksjoner.

18.10.2013

Det siste året har 13 millioner forbrukere handlet for 100 milliarder kroner gjennom DIBS. For 15 år siden lanserte DIBS Nordens første betalingsløsning på nett. Siden den gang har virksomheten gjennomført en milliard transaksjoner. I dag gjør DIBS det enkelt og sikkert for 15.000 nettbutikker å ta betalt på nettet.

-          Vi er veldig glade for å hjelpe våre kunder med å vokse. Netthandelen øker i stor fart, ikke minst handel via mobilen, og vi har fortsatt årets mest intensive periode foran oss – julehandelen, sier Eric Wallin, VD i DIBS.

DIBS nådde dessuten et høydepunkt i begynnelsen av oktober med over 1,5 millioner gjennomførte transaksjoner på ett døgn. Det er enkelt og behagelig å handle på nettet og det er enkelt å sammenligne priser og produkter. Det er tre viktige årsaker til at handel på nettet nå er blitt en selvfølgelig del av vår hverdag. DIBS årlige forbrukerundersøkelse, DIBS E-handelsindeks, viser at forbrukerne i Norge i gjennomsnitt handler 17 ganger per år, det er en økning på 25 % på 3 år. Den fullstendige rapporten slippes om få uker.

Registrer deg for vårt nyhetsbrev

...og få siste nytt om betalinger på nett
Har du spørsmål eller trenger du hjelp?
DIBS AS
Hoffsveien 15
NO - 0275 Oslo
Tlf: 21 55 44 00
Fax: 21 55 44 01
salg@dibs.no