DIBS og 24Nettbutikk gjør det enklere å starte nettbutikk

Oslo, 25.mars.2015 - DIBS, Nordens ledende leverandør av enkle og sikre betalingsløsninger på nett, og nettbutikkleverandøren 24Nettbutikk, gjør det nå enda enklere å starte nettbutikk.

26.03.2015

24Nettbutikk tilbyr nå DIBS Account til sine kunder, løsningen som gjør det enklere å ta imot de mest populære betalingsmåtene i Norden. DIBS Account kombinerer betalingsløsning og kortinnløser i ett, slik at nettbutikker kan ta betalt med kort og faktura i en og samme løsning – og med en og samme avtale. Over 50% av de nordiske forbrukerne sier de foretrekker å betale med kort når de handler på nettet, 1 av 3 foretrekker fakturabetaling.

-«Markedet etterspør enklere løsninger og totalleverandører med enkle prisstrukturer, vi er derfor glade for å kunne tilby DIBS Account til 24Nettbutikks kunder. Vi har jobbet hardt for å utvikle en løsning som gjør det enklere å ta betalt på nettet og på mobilen. 24Nettbutikk er og har vært en viktig samarbeidspartner for oss gjennom mange år, og jeg er stolt av at vi nå styrker samarbeidet for å gjøre norsk netthandel enda bedre,» sier Henrik Begby Andersen, Daglig leder DIBS Norge.

DIBS Account integrert i nettbutikken -  gratis etablering og ingen månedlige kostnader

-«DIBS var den første samarbeidspartneren til 24Nettbutikk hva gjelder betaling, og har sammen bygget opp stor kunnskap om hva markedet ønsker. Med DIBS Account trenger kundene kun å forholde seg til én aktør når de skal ha betalingsløsning, hvilket forenkler prosessen betraktelig,» sier Robert Zwarg, Daglig leder 24Nettbutikk.

Les mer om DIBS Account her: http://www.dibs.no/dibs-account-no.

 

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

DIBS: Henrik Begby Andersen, Daglig leder, DIBS AS. E-post: henrik.andersen@dibs.no. Telefon: +47 98 08 66 66.

24Nettbutikk: Robert Zwarg, Daglig leder, 24Nettbutikk. E-post: robert@24nettbutikk.no. Telefon: +47 99 46 70 01.

 

Om DIBS:

DIBS tilbyr Nordens største utvalg av enkle og sikre betalingsløsninger på nettet. Vi startet i 1998 og var da pionerer innen betalinger på nettet – i dag er vi ledende i Norden. Vi var først med å nå en milliard transaksjoner og har i dag over 15 000 nettbutikker med en årlig salgsverdi på over 100 milliarder kroner. Hvert år velger 2 500 nye nettbutikker våre løsninger. Våre 100 medarbeidere i Danmark, Sverige og Norge jobber hver dag for å gjøre det enkelt å ta betalt på nettet.

Om 24Nettbutikk:

24Nettbutikk er en av Norges største tilbydere av nettbutikkløsninger og drifter i dag 900+ butikker. 24Nettbutikk har stort fokus på support, design som selger og smarte løsninger butikkeier trenger i den daglige driften.

Registrer deg for vårt nyhetsbrev

...og få siste nytt om betalinger på nett
Har du spørsmål eller trenger du hjelp?
DIBS AS
Hoffsveien 15
NO - 0275 Oslo
Tlf: 21 55 44 00
Fax: 21 55 44 01
salg@dibs.no