DIBS slår rekord i antall transaksjoner på under et døgn

 I begynnelsen av oktober slo DIBS, Nordens ledende leverandør av betalingsløsninger på nettet, rekord med over 1,5 millioner gjennomførte transaksjoner på ett og samme døgn.

11.10.2013

DIBS håndterer halvparten av alle transaksjoner på nettet i Norden og rekorden på antall gjennomførte transaksjoner viser tydelig at netthandelen vokser. Rekorden i antall transaksjoner er 19 % høyere enn tidligere toppnotering som ble oppnådd i begynnelsen av juli i år.

-«Utviklingen viser en sterk vekst. Ikke minst er det transaksjoner i sammenheng med gjentagende betalinger som fortsatt vokser sterkt. Denne typen transaksjoner utgjør i dag nærmere en fjerdedel av samtlige transaksjoner.» Eric Wallin, VD i DIBS.

Produkter og tjenester som betales via abonnement øker stadig. Telekommunikasjonstjenester, media og medlemskontingenter via nettet er bare noen eksempler der betalingen skjer automatisk med kort hver måned.

Med DIBS tjeneste Lagre kortnummer slipper kunden å oppgi sitt kortnummer ved neste kjøp. Det muliggjør automatisk betaling ved abonnement og gjør det enklere for kunden for gjentagende betaling i nettbutikken.

DIBS vil dessuten slå en annen nordisk rekord innen kort tid, da de snart passerer en milliard gjennomførte transaksjoner på nettet. 

Registrer deg for vårt nyhetsbrev

...og få siste nytt om betalinger på nett
Har du spørsmål eller trenger du hjelp?
DIBS AS
Hoffsveien 15
NO - 0275 Oslo
Tlf: 21 55 44 00
Fax: 21 55 44 01
salg@dibs.no