Enklere kjøpsprosess skal øke omsetningen i nettbutikkene

DIBS, Nordens ledende leverandør av betalingsløsninger for e-handel, presenterer i dag en enda mer optimal og funksjonell kjøpsprosess for e-handel - som kan få avgjørende betydning for nettbutikkenes omsetning og økonomiske resultater.

05.06.2012

DIBS har nettopp lansert et oppgradert betalingsvindu som byr på nye muligheter med responsive design. Det skal hjelpe nettbutikkene med å øke omsetningen på tvers av pc, nettbrett og smartphones. Den 1. juli blir det i tillegg mulig for nettbutikkene å designe deres egen betalingslayout.

De to mest markante endringene i DIBS Payment Window, som også er optimert for iFrame, er et helt nytt responsive design, og nye muligheter for at nettbutikkene kan designe deres egne betalingsløsninger.

DIBS’ bruk av responsive design betyr ganske enkelt at nettbutikkenes kunder vil oppleve en forbedret kjøpsprosess, fordi betalingsvinduet nå automatisk endrer utseende alt etter om kunden bruker en smarttelefon, iPhone, iPad, pc eller annen web-basert enhet.

Det nye betalingsvinduet vil også gjøre nettbutikkene i stand til å designe deres egen brukerflate med blant annet farger, logo og skrifttype, slik at brukeren får en opplevelse av fortsatt å være til stede på nettbutikkens hjemmeside, selv om vedkommende reelt sett gjennomfører betalingen på de sikre serverne til DIBS.

Disse forbedringene vil samlet sett bidra til å fastholde kunden i selve betalingsfasen. Det sikrer en høyere conversion rate, som er nettbutikkenes målestokk for om et besøk konverteres til et kjøp.

- De nye tilpasningsmulighetene med responsive design og muligheten for å designe betalingsvinduet som hver enkelt nettbutikk ønsker det, vil ha en positiv effekt på sluttkundens brukeropplevelse. Vi ser en sterk tendens til at e-handelen blir mer og mer mobil, og det stiller store krav til det visuelle uttrykket. En forbedret brukeropplevelse vil ha konkret betydning for nettbutikkenes conversion rate – altså det antall kunder man klarer å fastholde i betalingsfasen. Noe som igjen vil ha en positiv effekt på butikkenes omsetning og bunnlinje, sier Jacob Raavig, COO i DIBS.

 

For ytterligere informasjon, kontakt vennligst:

Jacob Raavig, COO i DIBS, m: + 45 70 20 30 77 / e: jacob.raavig@dibs.dk

Henrik Begby Andersen, country manager DIBS Norge, m: + 47 98 08 66 66 / e:henrik.andersen@dibs.no

Katrine Hvitved-Jacobsen, Lange PR A/S, m: +45 28 51 31 36 / e:katrine@langepr.dk

Registrer deg for vårt nyhetsbrev

...og få siste nytt om betalinger på nett
Har du spørsmål eller trenger du hjelp?
DIBS AS
Hoffsveien 15
NO - 0275 Oslo
Tlf: 21 55 44 00
Fax: 21 55 44 01
salg@dibs.no