DIBS fusjonerer med svenske DebiTech

Nordens to største spillere på markedet for internettbetalinger, DIBS A/S og svenske DebiTech AB slår seg sammen. Med fusjonen skapes en skandinavisk virksomhet med 45 ansatte og kontorer i Oslo, København, Stockholm og Gøteborg.

10.07.2006

Bakgrunnen for fusjonen er først og fremst ønsket om å øke vekst tempoet i begge virksomheter. Markedet for betalingsløsninger til e-handel er i sterk vekst, og fusjonen styrker mulighetene for produktutvikling og geografisk ekspansjon.

- Til sammen håndterer vi i 2006 transaksjoner for mellom 30 og 40 milliarder
kroner for våre 4000 kunder. For kundene våre får fusjonen den konkrete fordelen at flere ansatte gir bedre muligheter for å tenke nytt og gi god service, sier Jon Wichmann Hansen, og fortsetter:

- Til fordelene hører også med at DIBS og DebiTech vil kunne lage nye produkter raskere. Ut over dette vil den samlede virksomhet kunne tilby kundene betaling med flere betalingskort. Grunnstammen vil dog fortsatt være den samme, og som i dag kjennetegnes ved begge virksomhetene: sikre, og raske betalinger for Internet.

Den fusjonerte virksomheten som fortsetter under DIBS’ navn, vil bli ledet av
DebiTech’s nåværende direktør, Eric Wallin, mens DIBS’ nåværende ledelse besetter de øvrige poster i den felles ledelsen.

- Fusjonen med DebiTech er et logisk skritt for DIBS. Det er to markedsledende
virksomheter i vekst, og hver for seg med høye vekstambisjoner. Til sammen øker vi konkurransekraften, og skaper en sterk plattform for ytterligere geografisk ekspansjon, organisk og gjennom oppkjøp, sier Jesper Lohmann, styreleder i DIBS A/S.

For ytterligere informasjon:
Jesper Lohmann, styreformann, DIBS A/S – tlf. +45 27 13 10 48

Registrer deg for vårt nyhetsbrev

...og få siste nytt om betalinger på nett
Har du spørsmål eller trenger du hjelp?
DIBS AS
Hoffsveien 15
NO - 0275 Oslo
Tlf: 21 55 44 00
Fax: 21 55 44 01
salg@dibs.no