DIBS overtar kundebase i Danmark av Info-Connect

DIBS har tegnet avtale med Info-Connect A/S om å overta et antall kunder koblet til de to betalingssystemene Fri Betaling og Webpay. Gjennom anskaffelsen øker dermed DIBS sin kundebase i Danmark og styrker sin markedsledende posisjon i Norden.

06.08.2009

Overtagelsesprisen er ikke offentliggjort, men anskaffelsen er av en mindre størrelse for DIBS og forventes å ha begrenset positiv effekt på DIBS omsetning. DIBS overtar ikke noe personale i sammenheng med overtagelsen og kommer til å levere tjenester til de nye kundene gjennom sin eksisterende danske organisasjon.
”Overtagelsen av FriBetaling og WebPay er et mindre, men viktig steg i tråd med vår ambisjon om å drive konsolideringen i markedet for betalingsløsninger. Vi ser gode muligheter i å utvikle relasjonene med kundene som bruker FriBetaling og WebPay, sier Eric Wallin, CEO i DIBS.


Info-Connect har i snart 10 år drevet de to betalingsløsningene Fri Betaling og
WebPay, ved siden av sin hovedaktivitet innen hosting og programvareutvikling til
konferansesentre, hoteller og kasinoer. Fri Betaling har oppnådd en sterk posisjon på det danske markedet, basert på en enkel og velfungerende tjeneste til en konkurransedyktig pris. De fleste kundene er mindre foretak.


DIBS og Info-Connect har sammen utviklet en teknisk løsning for at FriBetaling
og WebPays kunder skal kunne gjennomføre betalingstransaksjoner gjennom DIBS sitt system, uten selv å måtte gjøre noen tekniske forandringer. Dessuten får kundene nå tilgang til ny funksjonalitet gjennom DIBS, som bl.a. støtter kundenes salg på nye geografiske markeder.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Eric Wallin, CEO i DIBS, tel. +46 8 527 525 03, alternativt +46 703 29 77 74 eller e-post: eric.wallin(at)dibs.se

Registrer deg for vårt nyhetsbrev

...og få siste nytt om betalinger på nett
Har du spørsmål eller trenger du hjelp?
DIBS AS
Hoffsveien 15
NO - 0275 Oslo
Tlf: 21 55 44 00
Fax: 21 55 44 01
salg@dibs.no