Interflora blomstrer med ny betalingsløsning fra DIBS

Interflora Norge AL, del av verdens største blomsterorganisasjon, har skiftet til DIBS betalingsløsning for å møte stadig økende krav til transaksjonsvolum og sikkerhet på nettet.

08.10.2008

Bestilling av blomster over internett har for lengst blitt et avgjørende konkurransefortrinn for Interflora. Som medlem av et verdensomspennende nettverk av mer enn 50.000 blomsterbutikker i ca. 150 land, må de 365 dager i året være rustet og på tå hev for å formidle folks blomsterhilsener. Det gjelder i Norge så vel som i resten av verden.

For å møte disse kravene på en brukertilfredsstillende måte har Interflora Norge AL valgt å tegne samarbeidsavtale med DIBS Payment Services Norge, om å bruke DIBS betalingsløsning for netthandelen i Norge.

? Blomsterhilsener har naturlig nok størst volum på spesielle tider av året, som høytidsdager og Valentines Day, sier Dag Henrik Rølmann i Interflora Norge. ? Bestilling via internett må være tilgjengelig og sikret på en god og trygg måte til alle tider. Det er derfor helt avgjørende for oss at vi har nettløsninger som fungerer like godt på toppdager som i hverdagen. Med DIBS ser vi at vi får både nødvendig tilgjengelighet og support, samt en del funksjoner vi ikke har hatt tidligere.

For mer informasjon:
Halvor Kaafjeld, salgsdirektør, DIBS AS, telefon +47 48 25 40 40

Om Interflora
Interflora er verdens største og eldste blomsterleverandør grunnlagt i 1926. Over 50.000 blomsterbutikker i ca. 150 land står klare til å formidle folks blomsterhilsener. Ca. 32 mill. blomsterhilsener gjøres hvert år. Med andre ord, hvert sekund året rundt leverer Interflora en blomsterhilsen et eller annet sted i verden.

Registrer deg for vårt nyhetsbrev

...og få siste nytt om betalinger på nett
Har du spørsmål eller trenger du hjelp?
DIBS AS
Hoffsveien 15
NO - 0275 Oslo
Tlf: 21 55 44 00
Fax: 21 55 44 01
salg@dibs.no