Julehandelens sluttspurt slo alle rekorder

Oslo 27.januar.2014 – DIBS, Nordens ledende leverandør av enkle og sikre betalingsløsninger på nett kunngjør i dag tall fra fjorårets julehandel.

27.01.2014

Fjorårets heteste julehandelsuke på nett, tredje uken i desember viste en økning på 30 prosent sammenlignet med samme uke året før.

  «Julehandelen 2013 var generelt sterk i Norge. Vi ser at julehandelstrendene fra de fysiske butikkene i større grad viser seg på nettet, med en kraftig økning like før jul,» sier Henrik Begby Andersen, Daglig leder DIBS Norge AS.

Fjorårets julehandel på nett viste en kraftig økning i desembers to første uker, med henholdsvis 17 prosent økning første uken og 12 prosent økning andre uken i desember, sammenlignet med samme periode året før.

  «Det er ingen tvil om at nordmenn ønsker en rolig og fredelig julehandel hjemme i sin egen stue,» sier Henrik Begby Andersen, Daglig leder DIBS Norge AS.

Tallene baseres på transaksjonstall fra DIBS kunder.

 

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Henrik Begby Andersen, Daglig leder DIBS Norge.

E-post: henrik.andersen@dibs.no. Telefon: +47 98 08 66 66.

 

Om DIBS:

DIBS tilbyr Nordens største utvalg av enkle og sikre betalingsløsninger på nettet. Da DIBS startet i 1998 var vi pionerer. Nå er vi børsnoterte og størst i Norden med over 15 000 nettbutikker med en årlig salgsverdi gjennom DIBS på over 100 milliarder kroner. Bare i fjor valgte 2 000 nye nettbutikker vår betalingsløsning. Vi er 100 medarbeidere i Danmark, Sverige og Norge som hver dag jobber for å gjøre det enkelt å ta betalt på nettet. Det tok 15 år å gjennomføre en milliard transaksjoner. Neste milliard kommer til å gå mye raskere. DIBS er listet på First North med Redeye som Certified Adviser. 

Registrer deg for vårt nyhetsbrev

...og få siste nytt om betalinger på nett
Har du spørsmål eller trenger du hjelp?
DIBS AS
Hoffsveien 15
NO - 0275 Oslo
Tlf: 21 55 44 00
Fax: 21 55 44 01
salg@dibs.no