DIBS klar med Bank Axess

Som første uavhengige leverandør av betalingsløsninger for internett, har DIBS A/S nå implementert BankAxess – en ny og lenge etterspurt betalingstjeneste for bruk ved handel over Internet. BankAxess blir et supplement til de tradisjonelle kredittkortene og representerer fordeler både for kjøper og selger.

04.12.2007
– BankAxess innebærer at kjøper betaler rett fra sin konto og signerer kjøpet med BankID, forklarer Halvor Kaafjeld, salgsdirektør i DIBS AS. – For nettbutikken kan dette innebære en lavere kostnad per transaksjon enn den som gjelder ved bruk av kredittkort. Kortholder slipper på sin side å oppgi sensitiv kontoinformasjon til nettsiden kjøpet blir foretatt.

For DIBS AS, som i dag tilbyr over 30 globale og nasjonale betalingsformer, er det viktig å være i tet når det gjelder å implementere nye betalingsformer. Derfor har arbeidet med å lansere BankAxess hatt svært høy prioritet.
 
– BankAxess er gjennomtestet og blir allerede nå tilgjengelig for våre ca. 6 500 kunder sier Halvor Kaafjeld. Utbredelsen vil øke i takt både med antall registrerte BankID-er og med trykket vi setter på markedsføringen.
 

– Vi legger ikke skjul på at vi har betydelige forventninger til denne betalingsformen. Dette bygger ikke minst på signalene fra vår kundemasse. Flere uttrykker at det er ønskelig med alternativer til dagens metoder. Med BankAxess får disse nå sitt ønske oppfylt, sier Halvor Kaafjeld.
 
For ytterligere informasjon:
Halvor Kaafjeld, Salgsdirektør, DIBS A/S – tlf. 48 25 40 40.

Registrer deg for vårt nyhetsbrev

...og få siste nytt om betalinger på nett
Har du spørsmål eller trenger du hjelp?
DIBS AS
Hoffsveien 15
NO - 0275 Oslo
Tlf: 21 55 44 00
Fax: 21 55 44 01
salg@dibs.no