MasterCard og DIBS tilbyr MasterPass i Norden for enklere betalinger på nettet og på mobilen

MasterCard og DIBS samarbeider for å tilby MasterPass™ i Norden for raskere, sikrere og enklere betaling via internett og mobil. Partnerskapet innebærer at MasterPass blir tilgjengelig for DIBS 15 000 nordiske butikker som med MasterPass kan øke salget og sin konvertering. 

21.10.2014

«Vi er veldig stolte av at vi nå sammen med DIBS bidrar til å utvikle e- og m-handelen i Norden. MasterPass gjør det raskere, enklere og sikrere å handle med alle typer betalingskort via mobil, pc eller nettbrett» sier Mats Taraldsson, Markedsutviklingsansvarlig i MasterCard Norden og Baltikum.

«Vi er glade for å samarbeide med MasterCard og for å tilby MasterPass som ny betalingsmetode i den Nordiske regionen. Kjøp med MasterPass-knappen kommer til å øke konverteringsraten for våre 15 000 nordiske butikker og vil hjelpe til å øke salg. Dette er en veldig spennende milepæl innen mobile betalinger» sier Eric Wallin, VD i DIBS.

Bruker BankID på mobil

MasterPass er en digital plattform for betalinger via mobil, pc og nettbrett som allerede btukes av 40 000 butikker verden over. I tjenesten kan kunden enkelt og sikkert lagre alle typer kort og ved kjøp med MasterPass ligger for eksempel kortopplysninger og leveringsadresse allerede lagret. I Sverige benytter MasterPass BankID på mobil for trygg og enkel betaling. Over 15 000 butikker kommer til å få muligheten til å tilby MasterPass gjennom DIBS på sine nettsider. I neste steg kommer butikkene til å kunne ta betalt med MasterPass ved hjelp av teknikker som NFC og QR-koder.

MasterPass finnes i dag i USA, Storbritannia, Canada, Australia, Spania, Kina og New Zealand. MasterPass ekspanderer nå til flere markeder og kommer til å bli tilgjengelig for både forbrukere og partnere i Belgia, Brasil, Frankrike, Italia, Israel, Nederland og Singapore. MasterPass digitale lommebøker begynner å rulles ut i Sverige i slutten av 2014.

MasterPass-tjenesten omfatter:

  • MasterPass checkout: gir butikker en behagelig måte å ta betalt på nettet. I fremtiden kommer butikker til å kunne ta betalt med MasterPass via NFC og QR-koder.
  • MasterPass lommebøker: gir banker, butikker og partnere med egne varemerker tilgang til MasterPass lommebok eller mulighet til å koble egne lommebøker til MasterPass.
  • MasterPass merverditjenester: beriker handleopplevelsen før, under og etter betaling gjennom å tilby lojalitetsprogram, tilbud og opplevelser.

Mer informasjon om MasterPass: www.masterpass.com

For ytterligere informasjon:

Eric Wallin, VD DIBS.

Tel: +46 703 29 77 74, mail: eric.wallin@dibs.se

Charlotte Frykman, Kommunikasjonsansvarlig MasterCard Norden og Baltikum.

 Tel: +46 704 917 888, mail: charlotte.frykman@mastercard.com

Om DIBS:

DIBS tilbyr Nordens største utvalg av enkle og sikre betalingsløsninger på nettet. Vi startet i 1998 og var da pionerer innen betalinger på nettet – i dag er vi ledende i Norden. Vi var først med å nå en milliard transaksjoner og har i dag over 15 000 nettbutikker med en årlig salgsverdi på over 100 milliarder kroner. Hvert år velger 2 500 nye nettbutikker våre løsninger. Våre 100 medarbeidere i Danmark, Sverige og Norge jobber hver dag for å gjøre det enkelt å ta betalt på nettet. DIBS er listet på Nasdaq OMX First North med Redeye som Certified Adviser. 

Om MasterCard:

MasterCard er et globalt betalings- og teknikkfirma. MasterCard driver verdens raskeste nettverk for betalingsprosesser som knytter sammen forbrukere, finansielle institusjoner, handelen, myndigheter og virksomheter i over 210 land. MasterCards produkter og løsninger gjør hverdagslige aktiviteter, som innkjøp, shopping og reiser – enklere, sikrere og mer effektivt for alle. Følg oss på Twitter @MasterCardNews, og vår blogg Cashless Conversations og abonner på siste nytt. For mer informasjon besøk: www.mastercard.se.

Registrer deg for vårt nyhetsbrev

...og få siste nytt om betalinger på nett
Har du spørsmål eller trenger du hjelp?
DIBS AS
Hoffsveien 15
NO - 0275 Oslo
Tlf: 21 55 44 00
Fax: 21 55 44 01
salg@dibs.no