DIBS og Nordea Norge inngår avtale om samarbeid

DIBS, Nordens største leverandør av betalingsløsninger for e-handel, og Nordea, Nordens største bank, inngår tett samarbeid omkring DIBS’ betalingsløsninger på det norske markedet.

17.09.2008

Med det utvidede Nordea samarbeidet, vil DIBS-produktene bli en sentral betalingsløsning for eksisterende og fremtidige nettbutikker som enten benytter Nordea som bank, kortinnløser, eller begge deler.

Samarbeidet mellom DIBS og Nordea før denne avtalen kom i stand, har stort sett dreiet seg om at DIBS har solgt Nordea sine lokale betalingsformer i Norden, og at de har benyttet Nordea som kortinnløser for de kundene som har ønsket å benytte banken til dette. Eksempler på norske kunder som benytter DIBS betalingsløsninger med Nordea Norge som innløser, er One Call, Destinasjon Trysil, Hunter Douglas Norge AS, avdeling Kjells Markiser og Tide Reiser.

Nordea vil nå tilby sine kunder både selve betalingsløsningen, innløsning av korttransaksjoner, samt BankAxess som er en relativt ny betalingsform som er integrert i DIBS. Løsningen vil bli solgt fra Nordea i hele landet.

- Med DIBS sine produkter, mener vi at vi kan tilby våre kunder en enda bedre betalingsløsning for netthandel i Norge, uttaler Lisbeth Muren, produktsjef for betalingsløsninger i Nordea. - Med det nye samarbeidet med DIBS, vil Nordea øke satsingen på leveranser til dette segmentet. Vi mener det er viktig å ha et samarbeid med en partner som kan bransjen godt, og som har full fokus på, og kun jobber med e-handel.

For mer informasjon:
Halvor Kaafjeld, salgsdirektør, DIBS AS, telefon +47 48 25 40 40

Registrer deg for vårt nyhetsbrev

...og få siste nytt om betalinger på nett
Har du spørsmål eller trenger du hjelp?
DIBS AS
Hoffsveien 15
NO - 0275 Oslo
Tlf: 21 55 44 00
Fax: 21 55 44 01
salg@dibs.no