Trollweb og DIBS inngår samarbeid

Samarbeidet er inngått for å kunne tilby enda bedre løsninger for våre felles kunder, samt at det understøtter DIBS arbeide i å bli den beste betalingsleverandøren i OpenSource miljøene. Vi ser frem til samarbeidet og gleder oss til tiden fremover.

23.01.2013

Trollweb, en av Nordens største Magento-leverandører, leverer nettbutikker av alle typer basert på den populære plattformen Magento eCommerce. Trollweb utvikler i disse dager en splitter ny DIBS/Magento betalingsmodul som vil støtte både Magento Community og Enterprise løsning, og som i tillegg vil gjøre det mulig å få API funksjonaliteter for styring av betalinger direkte i Magento Admin.

– Vi ser frem til samarbeidet med Trollweb og gleder oss til å jobbe tett fremover. Vi har i lengre tid jobbet for å få på plass avtalen og er glade for det felles fokuset vi setter på e-handel med Magento som plattform, sier Martin Borge Arnesen, ansvarlig for samarbeidet i DIBS Norge AS

Samarbeidet er inngått for å kunne tilby enda bedre løsninger for våre felles kunder, samt at det understøtter DIBS arbeide i å bli den beste betalingsleverandøren i OpenSource miljøene. Trollweb vil drifte og supportere modulen for å sikre at kundene blir best mulig ivaretatt, og for å sikre at modulen til enhver tid er oppdatert for siste versjonen av Magento.

– Dette er et viktig steg videre for å kunne tilby et enda bredere spekter av betalingstjenester fra en av de fremste betalingsleverandørene i bransjen. I tillegg bidrar dette til å gjøre Magento til en mer solid plattform for netthandelsløsninger, sier Yngve Bollie, salgs- og leveranseansvarlig i Trollweb.

Modulen vil være klar i løpet av Q1 2013 og kan allerede nå forhåndsbestilles når man bestiller nettbutikk fra Trollweb, eller flytter sin eksisterende Magento nettbutikk over til Trollweb.

For mer informasjon om Trollwebs produkter ta kontakt på +51 21 53 02 ellersalg@trollweb.no.

Du kan også ta kontakt med oss på +47 21 55 44 00 eller salg@dibs.no så vil vi hjelpe deg i gang. 

Registrer deg for vårt nyhetsbrev

...og få siste nytt om betalinger på nett
Har du spørsmål eller trenger du hjelp?
DIBS AS
Hoffsveien 15
NO - 0275 Oslo
Tlf: 21 55 44 00
Fax: 21 55 44 01
salg@dibs.no