DIBS ønsker Vaimo velkommen til Norge

Vaimo etablerer seg i Norge og står klar til å ta i mot nye kunder.

08.10.2013

Vaimo inntar nå det norske markedet etter å ha være representert i Sverige, Storbritannia og Sør Afrika i lengre tid. Vaimo etablerer seg i disse dager i Nydalen i Oslo og står klare til å ta i mot nye kunder.

Vaimo utvikler nettbutikker basert på Magento, og er eneste leverandør i Norden som er Magento Gold Solution Partner. På bakgrunn av dette, kombinert med Vaimos plass som Magento Board Member, settes Magento i en unik posisjon i det nordiske markedet. Vaimo har i dag over 300 lanseringer bak seg og jobber til daglig med kunder som blant annet Gant, MakeUp Mekka og Bjørn Borg.

"Det er en sann glede, og samtidig en stor utfordring, å få lov til og etablere Vaimo i Norge. Vaimo er kjent for sine gode leveranser, fornøyde kunder og gode arbeidsmiljø. Dette er noe som også vi i Norge skal styre etter. Flinke folk som liker å jobbe sammen skal være grunnstammen for solide, spennende og lønnsomme leveranser til våre kunder", sier en snakkesalig daglig leder i Vaimo Norway AS, Kjetil Schøld Hansen

Besøk Vaimo her.

Registrer deg for vårt nyhetsbrev

...og få siste nytt om betalinger på nett
Har du spørsmål eller trenger du hjelp?
DIBS AS
Hoffsveien 15
NO - 0275 Oslo
Tlf: 21 55 44 00
Fax: 21 55 44 01
salg@dibs.no