DIBS bidrar til økt konvertering

DIBS støtter den kontinuerlige tekniske utviklingen for trygg e-handel

Svenssons i Lammhult

I begynnelsen av 2012 lanserte DIBS et nytt betalingsvindu for å skape en enklere betalingsprosess med god brukervennlighet. Svenssons i Lammhult var en av de første DIBS kundene som valgte å bytte til DIBS Payment Window for å øke sin konverteringsrate. DIBS Payment Window er enkel og rask. Unødvendige steg i betalingsprosessen er fjernet, og designet har nå enda tydeligere fokus på brukervennlighet.

«DIBS har tjenester som gjør det enkelt og trygt for våre kunder å betale i nettbutikken eller over telefon. Distansehandelen øker kraftig hos oss hvert år, vi har derfor behov for å arbeide med en trygg og kjent leverandør av betalingsløsninger, og som støtter vår utvikling.» Mattias Söderberg, Svenssons i Lammhult.

Vil du også øke din konvertering med DIBS Payment Window? Kontakt oss på +47 21 55 44 00.

Vi gjør det enkelt å ta betalt på nett.

 

Kort om Svenssons i Lammhult 

Hos Svenssons i Lammhult finner du møbler og interiørdetaljer fra de aller beste svenske og internasjonale møbelprodusenter og designere. Velkjente møbelklassikere som Lamino og Stringhyllan, står side om side med de nyeste produktene. Hjemlevering, innbæring og montering uten ekstra kostnad er en viktig del av virksomhetens servicekonsept. Svenssons i Lammhult har møbelbutikker i Lammhult, Gøteborg, Stockholm og Malmø, samt distansehandel over internett og telefon. 

Information

Navn
Svenssons i Lammhult

Registrer deg for vårt nyhetsbrev

...og få siste nytt om betalinger på nett
DIBS AS
Hoffsveien 15
NO - 0275 Oslo
Tlf: 21 55 44 00
Fax: 21 55 44 01
salg@dibs.no