DIBS er hjelpsomme og kompetente

DIBS er en samarbeidspartner med stor internasjonal bredde

Trendhim

Trendhim har valgt en standard betalingsløsning hos DIBS, men har også valgt å benytte lokale betalingsmetoder i de ulike landene. 

"Da vi skulle utvide nettbutikken ut over Danmarks grenser var det viktig med en samarbeidspartner med stort lokalt kjennskap i de andre landene - og det hadde DIBS. DIBS kunne tilby oss alle våre ønskede betalingsmetoder, både store og små. Feks da vi hadde behov for en rekke lokale bankbetalingsmuligheter til det Finske markedet, var DIBS hjelpsomme og kompetente, og hjalp oss med papirarbeidet til bankene fra start til slutt," Sebastian Petersen, medeier Trendhim.

Om Trendhim:

Trendhim er en dansk nettbutikk som tilbyr Danmarks største utvalg av smykker og tilbehør til menn. Virksomheten ble stiftet i 2007 av 18-åringene Sebastian og Mikkel som gjerne ville starte sitt eget firma. Med relativt få finansielle midler og et stort pågangsmot kastet de seg ut i e-handelsverdenen. I 2010 vokste bedriften for alvor og de valgte å utvide både varegrupper og bredde. Virksomheten beskjeftiger en håndfull unge medarbeidere som hver dag hjelper til med pakking av varer og lignende arbeid.

Information

Navn
Trendhim

Registrer deg for vårt nyhetsbrev

...og få siste nytt om betalinger på nett
DIBS AS
Hoffsveien 15
NO - 0275 Oslo
Tlf: 21 55 44 00
Fax: 21 55 44 01
salg@dibs.no