DIBS gir økt kundetilfredshet

DIBS tilbyr enkle og sikre betalingsløsninger som gir økt kundetilfredshet.

VeskeVerket.no

VeskeVerket.no benytter DIBS betalingsløsning til å ta betalt med Visa og MasterCard i sin nettbutikk. VeskeVerket har valgt en betalingsløsning som gir mulighet for integrering av betalingsløsningen mot egne systemer med DIBS API’er.

«Vi er veldig fornøyde med løsningen, løsningen er enkel å administrere ved salg og vi er tjent med at ordre- og salgsbehandlingen går lettest mulig.» Tone Usken Meling, VeskeVerket.no.

Tone sier at det er avgjørende at DIBS er flinke på support, hun har alltid opplevd god kundebehandling og fått relevante svar og rask respons. Det er viktig med en trygg og sikker betalingsløsning, og at kundene opplever det som trygt å gjennomføre betalingen.

«Vi hadde ved et tilfelle tekniske problemer i nettbutikken som gjorde at betalingsløsningen ikke fungerte som den skulle, da hadde vi kunder som valgte å avvente kjøpet til løsningen fungerte igjen. Vi opplever helt klart kundetilfredshet gjennom DIBS betalingsløsning.» Tone Usken Meling, VeskeVerket.no.

Ønsker du også en betalingsløsning som gir økt kundetilfredshet? Kontakt oss i dag på +47 21 55 44 00.

Vi gjør det enkelt å ta betalt på nett.

 

Kort om VeskeVerket.no:

VeskeVerket.no selger håndlagde kvalitetsprodukter i kuskinn fra The Manual Co i Serbia. The Manual Co ble etablert i 1985 og er kjent for sin lidenskap for å bevare gamle tradisjoner innen håndverk og historie. Det brukes kuskinn av høyeste kvalitet og det blir nøye valgt skinntype til hvert enkelt produkt. 

Information

Navn
VeskeVerket.no

Registrer deg for vårt nyhetsbrev

...og få siste nytt om betalinger på nett
DIBS AS
Hoffsveien 15
NO - 0275 Oslo
Tlf: 21 55 44 00
Fax: 21 55 44 01
salg@dibs.no