DIBS skaper trygghet

DIBS er behjelpelige med å besvare spørsmål og gir god hjelp og veiledning

Xlash

For Xlash var det viktig å velge en betalingsleverandør med et velfungerende betalingssystem og som samtidig ikke kostet for mye. Likeledes var det viktig å finne en leverandør som kunne sørge for rask oppstart så snart nettsiden var klar til lansering. Xlash tilbyr betaling med Visa og Mastercard og valgte DIBS som betalingsleverandør etter anbefaling av Assist2Net som utviklet nettsiden.

"Jeg har god erfaring med DIBS fordi det fungerer veldig bra. Spesielt i oppstartsfasen når jeg var uerfaren og hadde masse spørsmål om hvordan dette fungerte, hva jeg skulle gjøre osv, fikk jeg veldig god hjelp og veiledning. DIBS var også behjelpelige med timingen for når nettsiden skulle lanseres. Dersom jeg har spørsmål eller trenger hjelp får jeg alltid rask tilbakemelding og den hjelpen jeg ber om." Nina Schonhowd, Xlash.

Vil du også føle deg trygg og være sikker på at du får den hjelpen du trenger når det gjelder som mest? Ring oss på +47 21 55 44 00.

Vi gjør det enkelt å ta betalt på nett.

 

Kort om Xlash

Xlash startet salget i begynnelsen av 2013 etter at daglig leder Nina Schonhowd hadde testet produktet med positive resultater og ønsket å videreformidle produktet til andre kvinner. Xlash er et vekstserum for øyevipper som kun inneholder naturlige planteekstrakter og som gir lange, mørke og fyldige øyevipper på kort tid. Produktet er først og fremst rettet mot kvinner over 16 år, men også menn kan bruke dette, i tillegg er produktet en stor hjelp til personer som har mistet egne vipper og bryn. Nina er eneste forhandler av Xlash i Norge og selger produktet gjennom sin nettbutikk og gjennom forhandlere. 

Information

Navn
Xlash

Registrer deg for vårt nyhetsbrev

...og få siste nytt om betalinger på nett
DIBS AS
Hoffsveien 15
NO - 0275 Oslo
Tlf: 21 55 44 00
Fax: 21 55 44 01
salg@dibs.no