3-D SECURE

Verified by Visa and MasterCard SecureCode

Reduser risiko for svindel ved å bruke 3-D Secure

  • Øk tilliten blant dine online kunder på nettet
  • Banken tar fullt ansvar ved misbruk

Ekstra sikkerhet med 3-D Secure

For å ytterligere øke sikkerheten for online kortbetalinger har VISA og MasterCard i felleskap innført en ny teknisk sikkerhetsstandard, 3-D Secure.

3-D Secure finnes i to varianter, Verified by VISA og MasterCard SecureCode som henholdsvis er utviklet av VISA og MasterCard. Begge brukes til sikker identifikasjon av kortholder ved online kjøp. Betalingen foregår på samme måte uansett om kunden benytter sitt VISA eller MasterCard.  

Den ekstra sikkerheten består i en ytterligere sikkerhetssjekk etter at kunden har tastet inn sine kortopplysninger. Kunden får opp et nytt vindu der kunden skal bekrefte sin identitet via 3-D Secure. Den vanligste måten å gjøre dette på er via Bank ID, enten via kodebrikke og passord, eller Bank ID på mobil. 

Fordeler med 3-D Secure

Nettbutikker som bruker 3-D Secure får økt sikkerhet og minimerer risikoen for kortmisbruk. Så lenge nettbutikken tilbyr en online betalingsløsning som støtter 3-D Secure, er det den kortutstedende bank, og ikke selve nettbutikken som bærer det fulle ansvarer vet et eventuelt kortmisbruk. 

Ønsker du å øke sikkerheten?

Kontakt oss    Alle funksjoner og tilvalg

 

Vil du bli klokere på betaling på nett og dine valgmuligheter? Les vår guide: Slik foregår betaling på nett.

Har du spørsmål eller trenger du hjelp?
Follow us
Nets Danmark A/S
Hoffsveien 1 E
NO - 0213 Oslo
Tlf: 21 55 44 00