Samarbeidet med DIBS gjør at vi kan tilby beste vilkår for kjøp og salg av opplevelser

"Enkle, smidige og tidsriktige betalingsløsninger er sentrale elementer"

You are here

Billetlugen

Billetlugen er en dansk virksomhet som ble stiftet i 2006, de håndterer løsninger i forbindelse meed formidling av billetter. Billetlugen arbeider ut i fra ideen om å gjøre det enklere og mer inspirerende å kjøpe billetter. De gjør mye ut av å informere om de enkelte arrangementene som finner sted, samtidig som at de har gjort det enklere å bestille og kjøpe billetter på nett.

"Hos Billetlugen strever vi etter å være den best selgende plattformen for opplevelser i Norden. Enkle, smidige og tidsriktige betalingsløsninger er sentrale elementer i å skape de beste vilkår for kjøp og salg av opplevelser, og vi er glade for at samarbeidet med DIBS bidrar til dette," sier Kasper Schumacher, Adm, Direktør i Billetlugen. 

Billetlugen har valgt en skreddersydd løsning som passer nettopp deres behov. Den skreddersydde løsningen har gjort at de har kunnet optimere deres design og layout og dermed selv kan jobbe med brukervennligheten på deres hjemmeside og øke konverteringen. Billettlugen benytter også DIBS Failover, da de ved større arrangementer vil sikre at de kan håndtere mange kunder, selv om deres primære system skulle svikte. 

 

Information

Navn
Billetlugen

Motta nyhetsbrev

Få med deg siste nyheter innen e-handel og nettbetaling, og invitasjon til gratis webinarer og arrangementer
Follow us
Nets Danmark A/S
Hoffsveien 1 E
NO - 0213 Oslo
Tlf: 21 55 44 00