Debet AS

Debet AS

Debet AS valgte DIBS som leverandør av online betalingsløsninger.

Vi hadde en grundig gjennomgang av forskjellige leverandører av betalingsløsninger. Valget falt på DIBS grunnet god kundeservice og stabilitet, samt en god API-løsning for integrasjon. DIBS er en anerkjent merkevare i Norge som gir trygghet for våre kunder.

"Etter implementering av DIBS’ betalingsløsning har vårt selskap opplevd en betydelig nedgang av utestående fordringer. Våre kunder kan enkelt betale sine fakturaer på vår hjemmeside," sier John Anders Willander daglig leder i Debet.

Dersom våre kundefakturaer forblir ubetalt og tilgangen til kundens konto sperres, kan kunden selv enkelt åpne kontoen umiddelbart ved å betale online. Tidligere måtte kunder gjerne vente et døgn før betaling var registrert.    

"Vi er svært fornøyd med vårt samarbeid med DIBS, og anbefaler DIBS til andre bedrifter som trenger online betalingsløsninger," avslutter John Anders Willander. 

 

Kort om Debet AS:

Debet AS leverer nettbasert faktura- og inkassoprogram til bedrifter og privatpersoner.
Siden oppstarten i november 2009 har over 20 000 bedrifter og privatpersoner registrert seg som brukere av deres faktura- og inkassoprogram.

Årlig genereres fakturaer for over 2 milliarder kroner gjennom Debets fakturasystem.
Debet AS jobber hovedsakelig i to forskjellige bransjer. Fakturering og inkasso.
Siden oppstarten har Debet AS ønsket å gi brukere enkel tilgang til et profesjonelt verktøy til å fakturere sine kunder.
Debet Inkasso er deres inkassoløsning for egeninkasso. Kunden kan enkelt inndrive utestående krav i eget navn.

Information

Navn
Debet AS

Motta nyhetsbrev

Få med deg siste nyheter innen e-handel og nettbetaling, og invitasjon til gratis webinarer og arrangementer
Follow us
Nets Danmark A/S
Hoffsveien 1 E
NO - 0213 Oslo
Tlf: 21 55 44 00