DIBS blog

Vi utfordret Custompublish i bowling

Forrige torsdag var det igjen tid for DIBS Utfordrer, denne gangen utfordret vi vår partner Custompublish i den uformelle folkesporten bowling. Begge stilte med et lag hver og konkurransen gikk over to runder.

Resultatet ble seier til DIBS denne gangen, men siden Custompublish klarte å stille med fullt lag valgte vi å tildele seieren til dem. Vi klarte kun å stille med 3 på laget, mens de ansatte hos Custompublish måtte krangle seg til en plass på sitt lag.

Alt i alt er vi strålende fornøyde med kvelden, som ble avsluttet med noe godt i glasset. Beste stil på bowlingbanen var det vår egen Kjartan som stod for, mens dagens felling gikk til Nora hos Custompublish, som imponerende slo ned en umulig splitt!

Vi ønsker å treffe våre kunder og partnere på mer uformelle arenaer og vil derfor utfordre og bli utfordret i ulike aktiviteter i tiden fremover - noe vi håper dere setter pris på. Vi stiller med representanter fra alle avdelinger og håper dere er klare for litt lek og moro sammen med oss. 

Leave a comment

7 + = 17
Solve this math question and enter the solution with digits. E.g. for "two plus four = ?" enter "6".
DIBS AS
Hoffsveien 1 E
NO - 0213 Oslo
Tlf: 21 55 44 00
salg@dibs.no