Digitroll webbyrå

Digitroll er en strategisk samarbeidspartner for et stort antall bedrifter og organisasjoner i og utenfor Norge. Som webbasert kommunikasjonshus er vi blant landets ledende på kostnadseffektive løsninger. Vi leverer alt innen digital- og grafisk design, mobile løsninger, nettsider med publiseringsverktøy, intranettløsninger, BankID applikasjoner, sosiale medier, kommunikasjon, pr og webspråk, og sist men ikke minst nettbutikker integrert med Dibs sikre betalingsløsninger. Med mer enn 1000 nettbutikkleveranser de siste 15 årene er vi en erfaren samarbeidspartner til alle våre kunder.

Digitroll AS

  • Nettbutikk også tilpasset mobil
  • Kan integreres mot alle økonomi/ERP- systemer
  • Ledende teknologi og funksjonalitet

Lynx eHandel fra Digitroll er en nettbutikkserie med ubegrenset funksjonalitet og høy integrasjonskvalitet. En Digitroll kunde som Spaceworld har f.eks. hele 15 integrasjoner mot eksterne løsninger i sin Lynx netthandel. Lynx eHandel er den største norskutviklede ehandelsløsningen på markedet, og har hundrevis av kunder fra Tromsø i nord til Lindesnes i sør.

Lynx eHandel fra Digitroll kjennetegnes ved sin fleksibilitet og store valgfrie utvalg av moduler for kundebehandling og økt salg. En Digitroll nettbutikk vil alltid virke og gi eieren et solid verktøy for å øke salg og inntjening.

Information

Navn
Digitroll AS
Adresse
Fantoftveien 44
Postnummer
5072 Bergen
Land
Norway
Telefon
55273040

Arnstein Raunehaug

Telefon
+47 917 08 924

Motta nyhetsbrev

Få med deg siste nyheter innen e-handel og nettbetaling, og invitasjon til gratis webinarer og arrangementer
Follow us
Nets Danmark A/S
Hoffsveien 1 E
NO - 0213 Oslo
Tlf: 21 55 44 00