UTBETALING

Informasjon til regnskapet ditt

Hva er og hva vil bli utbetalt til din konto

Utbetalingsmenyen inneholder informasjon om foregående og kommende Utbetalinger til din til konto, sammen med daglig inngående og utgående balanse. Det er her du finner informasjonen som er nødvendig for å føre regnskapet ditt. 
 
1. Saldo og utbetaling

Saldoesn viser oppgjør som ikke ennå er utbetalt til din konto. Saldoen øker når du gjennomfører en betaling og minker når du mottar utbetaling fra oss, samt når du refunderer en betaling. 

Beløpet som vises i din nårværende Saldo viser netto saldoen du har hos oss i dag, dvs alle gjennomførte betalinger som ikke har blitt utbetalt - unnttatt refuderinger og gebyrer. Oppgjøret vil bli utbetalt til din konto iht betingelsene i din avtale med DIBS. Eksempeelt nedenfor viser hvordan du mottar oppgjør hvis du har 30 dagers utbetaling.  

Eksempel: Hvis du har 30 dager utbetaling: 

  • Betalingene du gjennomfører dag 1 blir utbetalt dag 30.
  • Betalingene du gjennomfører dag 2 blir utbetalt dag 31.
  • Hvis du ikke gjenomfører noen betalinger på dag 3, mottar du ingen utbetaling dag 32.
  • Refunderinger vil alltid motregnes (trekkes fra) på førstkommende utbetaling 

Les mer om hvilken informasjon du finner i Utbetalingsmenyen.

2. Inngående Saldo og Utgående Saldo 

Inngående Saldo er balansen på din konto på begynnelsen av den angitte datoen til venstre i tabellen. Bevegelser i denne perioden (Gjennomføringer, Refunderinger, Gebyr og Utbetaligner) vises i tabellen og Utgående Saldo er balansen etter at disse bevegelsene perioden er avregnet. Utgående Saldo blir så Inngående Saldo neste dag. Legg merke til at bare dager med bevegelser vises i tabellen. 

 

3. Finn en spesifikk Utbetaling

Hver Utbetaling har en Utbetalings-ID. Alle utbetalinger kan vises ved å velge et datointervall.  Utbetalings-ID vises som referanse på din kontoutskrift når pengene utbetales til din konto.  

 

4. Betalinger inkludert i en Utbetaling

Ved å klikke Se detlajer" i hurtigvalgsmenyen finner du en detaljert visning av hvilke betalinger som er inkludert i en spesifikk Utbetaling. 

 

Utbetalingsdetaljer

Siden Utbetalingsdetaljer gir deg detaljert informasjon om den spesifikke utbetalingen. Denne kan også benyttes for bokføring.

 

1. Lagre eller skrive ut en oversikt
En oppsummering øverst på siden viser en oversikt over beløp som har blitt gjennomført, refundert og transaksjonskostnader inkludert i utbetalingen. Klikk på skriv ut knappen øverst i høyre hjørne for en utskriftsvennlig oversikt i A4 format.

2. Eksporter detaljert oversikt
Alle betalinger inkludert i utbetalingen vises nederst på siden. Detaljert informasjon kan eksporteres til en CSV eller Excel fil ved å klikke eksporter knappen og velge det foretrukne formatet.

 

 

 

 

 

Tilbake til meny