FAKTURA BETALING MED EASY

Tilby dine kunder enkel og trygg fakturabetaling 

23 prosent velger betaling via faktura når de handler på nett

Ved å tilby faktura i tillegg til kortbetaling øker du derfor muligheten for flere gjennomførte kjøp.

 

En av de vanligste årsakene til at forbrukere avbryter kjøp er når nettbutikken ikke tilbyr betalingsmetoden som kunden ønsker å bruke ved kjøpspunktet. Ved å tilby flere betalingsmetoder kan du få flere gjennomførte kjøp og øke din omsetning. Med Easy betalingsløsning får du kort- og fakturabetaling i en og samme avtale. 

Når du velger fakturabetaling gjennom Easy får du 

  • Alltid betalt - du slipper risikoen for svindel, da vi tar ansvar for kredittrisikoen
  • Enklere hverdag og mer tid til annet - vi hånderer faktureringen, så du slipper å bruke tid på administrasjon og betalingspåminnelser.
  • Valgfritt fakturagebyr - Du står fritt til å sette ønsket gebyr på faktura som du tilbyr i din nettbutikk. Dette er kostnadsfritt, dynamisk og en god nyhet for nettbutikker som ser behov for å dekke inn utgiftene for faktureringstjenester.
  • Sømløs betalingsopplevelse for dine kunder - tilbakevendende kunder betaler med bare ett klikk.

 

Med Easy er betaling bare ett klikk unna

Easy er bygd for best mulig konvertering, slik at du som nettbutikkseier skal få i gjennom så mange kjøp som mulig. Kundene har mulighet til å trygt lagre fakturainformasjon og leveringsadresse, som muliggjør ett klikk betaling ved gjenkjøp - på tvers av alle nettbutikker som bruker Easy betalingsløsning. For nye kunder hentes adresseinformasjon fra deres personnummer. 

Når kunden velger å betale med faktura foretas en kredittsjekk, deretter kan du levere varen og initiere fakturering gjennom administrasjonsportalen som generer og sendes automatisk. 

Fakturabetaling i Easy tilbyr i tillegg dine kunder mulighet til å dele opp betalingen på 3, 6 eller 12 måneders betalingsplan. Dette er spesielt godt tilbud for kunder som kjøper varer av høyere verdig, eller ønsker å dele opp betalingen. 

Har du ytterligere sprøsmål om fakturabetaling i Easy?

 

Kontakt oss 

 

Om du vil lære mer om hvordan betaling på nett foregår og de ulike valgmuligheter som finnes, kan du lese vår guide: Slik foregår betaling på nett.

Har du spørsmål eller trenger du hjelp?
DIBS AS
Hoffsveien 1 E
NO - 0213 Oslo
Tlf: 21 55 44 00