FAKTURA BETALING MED EASY

Tilby dine kunder enkel og trygg fakturabetaling 

Faktura og delbetaling øker antall salg i netbutikken

Ved å tilby faktura i tillegg til kortbetaling øker du derfor muligheten for flere gjennomførte kjøp.

En av de vanligste årsakene til at forbrukere avbryter kjøp er når nettbutikken ikke tilbyr betalingsmetoden som kunden ønsker å bruke ved kjøpspunktet. Ved å tilby flere betalingsmetoder kan du få flere gjennomførte kjøp og øke din omsetning. Med Easy betalingsløsning får du kort- og fakturabetaling i en og samme avtale. 

Når du velger fakturabetaling gjennom Easy får du 

  • Alltid betalt - du slipper risikoen for svindel, da vi tar ansvar for kredittrisikoen
  • Enklere hverdag og mer tid til annet - vi hånderer faktureringen, så du slipper å bruke tid på administrasjon og betalingspåminnelser.
  • Valgfritt fakturagebyr - Du står fritt til å sette ønsket gebyr på faktura som du tilbyr i din nettbutikk. Dette er kostnadsfritt, dynamisk og en god nyhet for nettbutikker som ser behov for å dekke inn utgiftene for faktureringstjenester.
  • Sømløs betalingsopplevelse for dine kunder - tilbakevendende kunder betaler med bare ett klikk.

 

Med Easy er betaling bare ett klikk unna

Easy er bygd for best mulig konvertering, slik at du som nettbutikkseier skal få i gjennom så mange kjøp som mulig. Kundene har mulighet til å trygt lagre fakturainformasjon og leveringsadresse, som muliggjør ett klikk betaling ved gjenkjøp - på tvers av alle nettbutikker som bruker Easy betalingsløsning. For nye kunder hentes adresseinformasjon fra deres personnummer. 

Når kunden velger å betale med faktura foretas en kredittsjekk, deretter kan du levere varen og initiere fakturering gjennom administrasjonsportalen som genereres og sendes automatisk. 

 

 

Delbetaling som en integrert del av Easy checkout

Ved å bruke faktura i Easy kan dine sluttkunder allerede ved betalingspunktet i kassen få mulighet til å velge en nedbetalingsplan for kjøp som skal gjennomføres. Dine kunder vil dermed kunne betale et fast beløp per måned frem til hele beløpet er nedbetalt, mens du som nettbutikkeier vil få betalt hele kjøpesummen.

Delbetaling forventes å gi flere gjennomførte kjøp og høyere gjennomsnittlig ordreverdi. Dette er spesielt godt tilbud for kunder som kjøper varer av høyere verdig, eller som ønsker å dele opp betalingen.

Nettbutikker som bruker Easy betalingsløsning får basispakken aktivert uten ekstra omkostninger. Pakken inkluderer ulike nedbetalingsmuligheter med faktura, levert av vår samarbeidspartner Arvato, for dine privat-kunder (gjelder ikke bedriftskunder). 


• 3-6-12 måneder nedbetaling: tilgjengelig ved kjøpsbeløp større enn kr. 1 200,-.

Samle kjøp - nedbetale månedlig: tilgjengelig når totalbeløpet er større enn kr. 200,-. Kjøpet blir lagt til en kontokreditt hvor sluttkunden betaler et månedlig minimumsbeløp basert på totalbeløpet i kassen. Dette alternativet muliggjør det for sluttkunden å samle sine kjøp på tvers av nettbutikker med Easy checkout, og dermed betjene kredittkjøpet hos en kreditor.

Faktura og delbetaling i Easy håndteres av Arvato AS. Detlajer om Arvato's vilkår som vil være gjeldende dine sluttkunder finner du her.  

 

Har du ytterligere sprøsmål om fakturabetaling og delbetaling?

 

Kontakt oss 

 

Om du vil lære mer om hvordan betaling på nett foregår og de ulike valgmuligheter som finnes, kan du lese vår guide: Slik foregår betaling på nett.