Samarbeid med en seriøs aktør gir trygghet

- Og vi blir oppfattet som en seriøs plattform

Fakturanett.no

Fakturanett.no har vært DIBS kunde i 4 år og benytter DIBS betalingsløsning på sin betalingsversjon der kundene betaler for tjenesten via kortbetaling med Visa/MasterCard.

«Fordelene med DIBS er enkel integrasjon, gratis plugins til moduler, bra administrasjon som gjør det enkelt å søke opp innbetalinger og foreta tilbakebetalinger. I tillegg svært god kundeservice som tar våre utfordringer på alvor og strak arm,» sier Jan Lindvaag, CTO i Fakturanett.no.

Fakturanett.no har et stort antall kunder som betaler for å få tilgang til tjenesten, og de har gjort det obligatorisk å bruke betalingskort. Dette har frigjort mye tid som de nå kan bruke på utvikling av kjernevirksomheten.

«Vi har opplevd økt kundetilfredshet ved at kunden har mulighet til å fornye eller oppgradere software i sanntid, og eventuelle tilbakebetalinger går meget raskt. Å samarbeide med en seriøs aktør som DIBS gjør også at vi blir oppfattet som en «seriøs plattform», noe som utvilsomt bare har positive sider med tanke på økt salg,»  sier Jan Lindvaag, CTO i Fakturanett.no.

Kort om Fakturanett.no:

Fakturanett.no er et profesjonelt online fakturaprogram som gjør fakturering enkelt og som har alt en bedrift trenger. Fakturanett.no har over 12 500 kunder og hvert år faktureres det for over 1.5 milliarder kroner gjennom deres system. Fakturanett.no er en liten organisasjon på 4 medarbeidere basert i Trondheim. De har vært online siden 2006 og feirer sitt 10-års jubileum i 2016. 

Information

Navn
Fakturanett.no

Motta nyhetsbrev

Få med deg siste nyheter innen e-handel og nettbetaling, og invitasjon til gratis webinarer og arrangementer
Follow us
Nets Danmark A/S
Hoffsveien 1 E
NO - 0213 Oslo
Tlf: 21 55 44 00