Fleksibel checkout

Du bestemmer selv oppsett på din Easy checkout


Med Easy betalingsløsning har du flere muligheter når det kommer til checkout-vinduet og hvordan betalingsprosessen skal gjennomføres:

  • Integrert checkout (embedded)
  • Hosted checkout (redirect)
  • Betaling via kunde-/medlems login
  • Checkout Syler - tilpass din kasse til din webside

Fordi Easy Checkout husker kundene på tvers av nettbutikker og enheter, vil informasjon om betaling- og leveringsdetaljer for tilbakevendende kunder allerede være tilgjengelig i kassen. Dermed vil kunden gjennomføre betalingen med ett enkelt klikk. Dersom kunden tidligere har handlet i en Easy-nettbutikk, husker systemet kundens data basert på kundens e-post og postnummer.

Integrert checkout (embedded)

Easy checkout kan innebygges direkte i din nettbutikk slik at betalingskassen blir en integrert del av din nettbutikk. På denne måten forblir kundene værende i nettbutikken din gjennom hele betalingsprosessen og unngår forstyrrelser fra pop-up vinduer.

 

Hosted checkout (redirect)

Du kan også velge å ha en såkalt’ hosted’ Easy checkout. Det går ut på at  betalingsvinduet innebygges på Nets hjemmeside. Når kjøpet er fullført, sendes kundene dine tilbake til din nettbutikk.

Denne løsningen er en åpenbar mulighet for deg som bruker et nettbutikksystem hvor hosted checkout er et krav, for eksempel i Shopify.

 

Betaling via kunde-/medlems login

Har du en nettbutikk hvor dine kunder benytter innlogging og derfor allerede har registrert sitt navn og adresse, kan du knytte disse opplysninger til Easy checkout.

Det innebærer at når dine kunder logger inn og kommer til betalingen, vil Easy allerede ha registrert deres opplysninger og man trenger bare klikke” betal”. Det gir et enkelt og raskt betalingsflow for deg som har en nettbutikk med kunde-/medlems login.

 

Checkout Styler

Med Easy Checkout Styler kan du selv velge hvordan din virtuelle kasse skal se ut. Du kan enkelt endre farge og stil på din kasse - uten at du trenger å involvere din utvikler.
Kundene møter ditt brand hele veien for best opplevelse, og du styrker din merkevare. Vi holder oss i bakgrunnen og ser til at alt går som det skal. Dine kunder skal huske deg - ikke oss.

 

Tilbake til betalingsløsninger

Kontakt oss