DIBS er enkelt og raskt

DIBS har gjort nettbutikken enda mer attraktiv blant kundene

Helseogkost.no

Helseogkost.no har benyttet DIBS betalingsløsning i nettbutikken siden mai 2014, og har kun positive erfaringer med denne. Mange kunder foretrekker en norsk betalingsløsning, og DIBS betalingsløsning fremstår som ekstra sikker på grunn av 3D Secure-løsningen. Helseogkost.no hadde tidligere en utenlandsk betalingsløsning som ikke fungerte så godt verken for dem eller kundene. Lettelsen var derfor stor da de byttet over til DIBS-løsningen, som er enklere og raskere – og dessuten på norsk.

«Vi har opplevd en økning i antall kortbetalende førstegangskunder, og i tillegg er det også stadig flere av de faste kundene våre som nå velger å betale med kort. Vi har for øvrig hatt en generell økning i antall kjøp i nettbutikken vår, så det kan absolutt virke som om DIBS betalingsløsning har gjort nettbutikken vår enda mer attraktiv.» Nina Rakke-Friberg, Helseogkost.no.

Vil du også ha en betalingsløsning som gjør nettbutikken din enda mer attraktiv? Kontakt oss i dag på +21 55 44 00.

Vi gjør det enkelt å ta betalt på nett.

 

Kort om Helseogkost.no:

Nettbutikken Helseogkost.no har et godt utvalg av de varene du forventer å finne i en fysisk helsekostbutikk - og i tillegg en hel del ekstra. De har valgt å satse på produkter fra anerkjente leverandører fordi de er opptatt av kvalitet. Mesteparten av varene er økologiske. Helseogkost.no sender kun varer til kunder bosatt i Norge og har kort leveringstid.

Information

Navn
Helseogkost.no

Motta nyhetsbrev

Få med deg siste nyheter innen e-handel og nettbetaling, og invitasjon til gratis webinarer og arrangementer
Follow us
Nets Danmark A/S
Hoffsveien 1 E
NO - 0213 Oslo
Tlf: 21 55 44 00