DIBS betyr god service og oppfølgning

DIBS tilbyr sikre betalingsløsninger og god oppfølgning

Hummingbird Interiør

Når Hummingbird Interiør skulle velge betalingsleverandør var det først og fremst viktig med god service og god oppfølgning fra betalingsleverandøren. Uten tidligere erfaring fra netthandelsbransjen og flere betalingsleverandører å velge mellom, var det helt avgjørende at DIBS var de første som ringte og presenterte seg selv og løsningen. Hummingbird Interiør opplevde god informasjon og oppfølgning fra DIBS, i tillegg en god pris. Til sammen gjorde dette at valget av betalingsleverandør falt på DIBS. Hummingbird Interiør tilbyr sine kunder betaling med Visa og Mastercard, og sier at systemet er enkelt og bruke og at gjennomføring av betalinger går smertefritt.  Hummingbird Interiør ønsker også å trekke frem at DIBS gir god og tydelig informasjon gjennom sine nyhetsbrev med informasjon om blant annet produktnyheter og andre ting som rører seg i bransjen.

«DIBS var først ute med å presentere seg selv! Systemet er enkelt å bruke, gjennomføring av betalinger går smertefritt.» – Camilla Müller, Hummingbird Interiør.

Ønsker du å tilby en trygg og sikker betalingsløsning og samtidig  få god oppfølgning? Ring oss på +47 21 55 44 00.

Vi gjør det enkelt å ta betalt på nett.

 

Kort om Hummingbird Interiør

Hummingbird Interiør er en liten bedrift som driver med salg av interiørartikler over internett. Hummingbird Interiør åpnet sin nettbutikk 1.september 2012 og tilbyr en blanding av unike produkter og trendy produkter som vi ser i motebildet, i tillegg til vintage interiørprodukter. Hummingbird Interiør har flere spennende leverandører fra hele verden og trekker frem kjente leverandører som Bloomingville, Syster P, ChaCha by Iris og HK Living. Hummingbird Interiør er en 100% pelsfri bedrift og står på listen til Dyrevernalliansen.

Information

Navn
Hummingbird Interiør

Motta nyhetsbrev

Få med deg siste nyheter innen e-handel og nettbetaling, og invitasjon til gratis webinarer og arrangementer
Follow us
Nets Danmark A/S
Hoffsveien 1 E
NO - 0213 Oslo
Tlf: 21 55 44 00