DIBS er en stor og seriøs aktør

"Vi ble anbefalt å bruke DIBS. Dette har gitt oss en sikker løsning som virker, og har vært enkelt å integrere i våre systemer. Betalingsløsningen er lett å bruke av våre kunder og den administrative delen er enkle og selvforklarende"

Hundepoter

Hundepoter A/S har et godt og bredt utvalg av varer til hund og katt. Virksomheten selger både kjente merker og egne merker, som er importert fra USA, Canada og Sverige. Siden virksomhetens start har Hundepoter hatt en markant og sikker vekst. I dag har Hundepoter tusenvis av tilfredse kunder. Hundepoter er en stor og sikker leverandør av gode produkter til sine kunder, og derfor har en sikker betalingløsning også vært helt sentralt.

Hundepoter har været kunde hos Nets eide DIBS siden 2009, og tilbyr en enkel og trygg betaling til deres kunder via DIBS. Hundepoter har integrert betalingsløsningen til deres systemer, så de effektivt kan håndtere flere betalinger og ordre på samme tid.

"DIBS er en stor og seriøs aktør innen betalingsløsninger, og er for både oss og våre kunder et godt og sikkert valg. Vi blev anbefal å bruke DIBS. Dette har gitt oss en sikker løsning som  virker, og som har vært enkel å integrere i våre egne systemer. Betalingsløsningen er også lett å bruke av våre kunder, og den administrative delen er enkel og selvforklarende. Dette gir ett godt overblikk over status for betalingene, og mulighet for enkle rutiner og nyttige rapporter. De få ganger vi har hatt behov for support fra DIBS, har de fulgt opp hurtig. Vi er godt tilfredse og har vært det siden 2009. Vi er sikre på at DIBS stadig vil være en god partner for oss." Lars Christian Ottesen, Hundepoter.

 

Information

Navn
Hundepoter

Motta nyhetsbrev

Få med deg siste nyheter innen e-handel og nettbetaling, og invitasjon til gratis webinarer og arrangementer