HUSK MEG

Gi kundene dine en bredre kjøpsopplevelse

Mer enn 4 millioner kunder har lagret sine kort, og betaler raskere og enklere i mer enn 30 000 nettbutikker på tvers Nets-gruppen i Norden.

Fjern hindringene som gjør at kundene dine avbryter kjøpet. Hvordan? Vi lagrer kundens kortinformasjon trygt og sikkert på tvers av Nets, DIBS og Paytrail i hele Norden. Det gjør det enkelt for kundene å betale når de handler i din nettbutikk.

  • 'Husk Meg' funksjonen er inkludert i alle våre betalingsvinduer og krever ingen implementering.
  • Kundene dine kan velge å lagre kortopplysningene sine i et DIBS, Nets eller Paytrail betalingsvindu, og kan ved hjelp av CVC-koden (den 3-sifrede sikkerhetskoden på baksiden av betalingskortet) gjenbruke opplysningene i alle andre DIBS, Nets eller Paytrail-eide betalingsvinduer.    

Rapporten Norsk E-handel 2018

Visste du at...

61% av forbrukerne foretrekker å slippe og taste inn kortinformasjonen når de handler via pc. 21% av forbrukerne sier at de vil handle mer hvis de kan lagre kortinformasjonen når de handler via pc'en sin.

61 % av forbrukerne foretrekker å slippe og taste inn kortinformasjonen når de handler via smarttelefonen eller nettbrett. 27% av dem vil kjøpe mer, hvis de kan lagre kortinformasjonen når de handler via smarttelefonen sin