ERIKA EGONSSON

Partner Account Manager

Hva gjør du på jobb?

Jeg jobber som partneransvarlig for E-com plattformene Easy, Netaxept og DIBS. Det innebærer tett samarbeid, opplæring og støtte av våre samarbeidspartnere - bedrifter som selger e-handelsplatformer - med integrering av deres løsninger mot våre betalingsløsninger. I tillegg til videreformidling av mulighetene som finnes i våre betalingsløsninger til våre felles kunder. Internt arbeider jeg til daglig med salgsavdelingen, support og marketing.

Hvorfor valgte du DIBS som arbeidsgiver?

Tidligere jobbet jeg i et Nederlandsk firma som drev en nettbutikk, men siden jeg hadde studert markedsføring med fordypning i B2B ville jeg arbeide i et selskap som var i B2B bransjen. Jeg kjente godt til DIBS som betalingsleverandør, fordi jeg er en hyppig online shopper og hadde betalt for mine varer og tjenester via DIBS' betalingsløsning mange ganger. Derdor nølte jeg ikke et sekund når muligheten dukket opp å jobbe med deres løsninger.   

Hvordan vil du beskrive DIBS?

DIBS, som en del av Nets, er en ung og fresh avdeling med fokus på sine ansatte og kunder. Jeg setter pris på å kunne ta del i beslutninger som tas, og føler meg hørt. Jeg har det veldig kult på jobb og liker at det skjer saker og ting hele tiden..  

Hva er ekstra spennende og utfordrende i jobben din?

Det er en utrolig spennende å jobbe i en bransje som er i vekst, og være med på utviklingen som skjer innen betalingsbransjen. Jeg har vært en del av Easy reisen siden løsningen ble lansert, en erfaring jeg ikke ville være foruten. 

Har du noen gode tips til de som lurer på å begynne hos DIBS?

DIBS er rett for deg dersom du vil ha innflytelse på arbeidet ditt og om du vil jobbe i en bransje som er i vekst. Dersom du også vil ha trivelige kolleger, er det bare å søke!

Har du spørsmål eller trenger du hjelp?
DIBS AS
Hoffsveien 1 E
NO - 0213 Oslo
Tlf: 21 55 44 00