DIBS gir fornøyde kunder

DIBS tilbyr betalingsløsninger som gir økt likviditet

Kaldheims Bildeler

Kaldheims Bildeler bruker DIBS LinkPay betalingsløsning for å ta betalt fra sine kunder. Med LinkPay kan Kaldheims Bildeler enkelt sende kunden en mail med link til DIBS Payment Window, der kunden kan gjennomføre sin betaling. Løsningen er responsiv, hvilket betyr at kundene kan gjennomføre betalingen på sine mobile enheter. Det er svært enkelt å komme i gang med LinkPay, ingen teknisk integrasjon til DIBS kreves.

«DIBS LinkPay er enkel i bruk, vi sparer store fraktkostnader på oppkravspakker som ikke blir hentet. Løsningen bedrer vår likviditet, da vi mottar oppgjøret og hele fakturabeløpet innen to dager. Vi opplever også at kundene er mer fornøyde med denne løsningen, de mottar sine varer raskere og slipper å betale i oppkrav.» Leiv Magne Larsen, Kaldheims Bildeler.

Ønsker du også en betalingsløsning som gir økt likviditet? Kontakt oss i dag på +47 21 55 44 00.

Vi gjør det enkelt å ta betalt på nett.

 

Kort om Kaldheims Bildeler:

Kaldheims Bildeler driver godkjent biloppsamlingsplass, og har et av vestlandets største utvalg av brukte og nye bildeler. På et 1 000m2 stort lager har de over 20 000 bildeler, som alle er registrert i deres datasystem slik at kundene enkelt kan søke etter bildelene de trenger. 

Information

Navn
Kaldheims Bildeler

Motta nyhetsbrev

Få med deg siste nyheter innen e-handel og nettbetaling, og invitasjon til gratis webinarer og arrangementer
Follow us
Nets Danmark A/S
Hoffsveien 1 E
NO - 0213 Oslo
Tlf: 21 55 44 00