DIBS skaper trygghet og stabilitet

DIBS tilbyr abbonementsbaserte betalingsløsninger som er hensiktsmessig for flere typer virksomheter.

You are here

Learn 2 gruppen

Learn2 Gruppen bruker DIBS betalingsløsning til å ta betalt for utendørs-treninger som er et abonnementsbasert tilbud, i tillegg til å ta betalt for ulike produkter på Learn2Skis nettside.  Siste produktet til Learn2 Gruppen er utendørs treninger. Dette er et abonnementsbasert treningsopplegg med tilbud om ulike utendørstreninger hver dag – hele året. Her bruker Learn2 Gruppen DIBS abonnementsbaserte betalingsløsning og er svært fornøyde med det.

 «Det er enkelt for kunden, og trygt for oss.» Siri Halle, Daglig leder, Learn2 Gruppen AS.

For Learn2 Gruppen er det viktig med en seriøs betalingsleverandør med trygge rammer og gode vilkår. Daglig leder Siri Halle ønsker å trekke frem at de fikk god informasjon rundt DIBS betalingsløsning og rundt prosessen med kortinnløser, i tillegg svært god oppfølging av DIBS. Learn2 Gruppen oppfatter DIBS som en trygg og punktlig aktør, med hyggelige medarbeidere og en betalingsløsning som fungerer som den skal.

Vil du lære mer om abonnementsbaserte betalingsløsninger? Ta kontakt med oss på +47 21 55 44 00.

Vi gjør det enkelt å ta betalt på nett.

 

Kort om Learn2 Gruppen AS

Learn2Ski ble etablert i 2009 av gründer og tidligere toppløper i langrenn Siri Halle. Fra starten av har skikurs vært hoved-gesheftet til firmaet - som har hatt en eventyrlig utvikling i årene etter dette. De senere årene har rundt 3000 deltagere vært med på skikurs i Learn2Skis regi. Selskapet heter Learn2 Gruppen og innlemmer også idrettene løp, kajakk og brettseiling. Learn2Run, Learn2Kayak og Learn2Windsurf. Felles for alle kurs i alle idretter er at de arrangeres ute, over 2-3 dager/kvelder, i små grupper, med proffe instruktører. I 2013 teller antall instruktører 160, hvorav 130 av disse er ski-instruktører.

Information

Navn
Learn 2 gruppen

Motta nyhetsbrev

Få med deg siste nyheter innen e-handel og nettbetaling, og invitasjon til gratis webinarer og arrangementer
Follow us
Nets Danmark A/S
Hoffsveien 1 E
NO - 0213 Oslo
Tlf: 21 55 44 00