DIBS gir økt trygghet

DIBS tilbyr en pålitelig, sikker og enkel betalingsløsning som øker brukervennligheten.

Lommebok.net

Lommebok.net benytter DIBS betalingsløsning for å ta betalt på internett. Løsningen er integrert mot deres e-handelssystem, noe som gjør det enkelt å bruke og administrere. Konfigurering og oppsett av betalingsløsningen var også enkelt å komme i gang med.

«Vi har vært kunde hos DIBS i 2 år og er veldig fornøyd med løsningen. DIBS er raske til å besvare både tekniske og forretningsmessige spørsmål. Vi lanserer snart en annen nettbutikk og vil bruke DIBS der også, her vil vi etterhvert ta i bruk DIBS API’er for å forenkle vår hverdag», Roger Haugland, Lommebok.net.

Lommebok.net opplever at DIBS betalingsløsning fungerer veldig bra. For en liten nettbutikk er det viktig at kundene ser at de kommer til en anerkjent betalingsleverandør som de kan stole på, og at grensesnittet er enkelt å bruke.

Vil du også tilby en enkel og sikker betalingsløsning? Kontakt oss i dag på +47 21 44 55 00.

Vi gjør det enkelt å ta betalt på nett.

 

Kort om Lommebok.net:

Lommebok.net er en nettbutikk som spesialiserer seg på salg av lommebøker og kortholdere for både menn og kvinner. Målet er å tilby det største utvalget av lommebøker og kortholdere på det norske markedet.

Information

Navn
Lommebok.net

Motta nyhetsbrev

Få med deg siste nyheter innen e-handel og nettbetaling, og invitasjon til gratis webinarer og arrangementer
Follow us
Nets Danmark A/S
Hoffsveien 1 E
NO - 0213 Oslo
Tlf: 21 55 44 00