DIBS gir trygghet til våre nettkunder

DIBS betalingsløsning fungerer for våre kunder

Luhma Care

Luhma Care selger hjelpemidler og helseprodukter og tar imot kortbetaling gjennom DIBS. De er godt fornøyd med løsningen og trekker frem raskt oppgjør som en av fordelene. Det at oppgjøret kommer raskt på konto er svært viktig for alle nettbutikker.

«Det er viktig for oss at løsningen fungerer bra for våre kunder, vi har heller ikke mottatt feilmeldinger eller lignende. Det er enkelt å administrere oppgjør og gjennomføring av transaksjoner. Vi har inntrykk av at DIBS er en kjent aktør, noe som gir trygghet til våre kunder.» Jarle Dyste Bjelland, Luhma Care.

Trenger du en betalingsløsning som fungerer som er enkel å administrere? Kontakt oss på +47 21 55 44 00.

Vi gjør det enkelt å ta betalt på nett.

Kort om Luhma Care:

Luhma Care er et veldrevet og stabilt selskap med lang historie. Luhma care ble etablert i 1987 og tilbyr produkter til fordelaktige priser, slik at flest mulig har mulighet til å anskaffe seg de hjelpemidler de har behov for. Luhma Care er en foretrukket leverandør til både det private og det offentlige markedet. Ved å tilby varer av høy kvalitet til en lavere pris bidrar Luhma Care til at den norske helsesektoren får et lavere kostnadsnivå. 

Information

Navn
Luhma Care

Motta nyhetsbrev

Få med deg siste nyheter innen e-handel og nettbetaling, og invitasjon til gratis webinarer og arrangementer
Follow us
Nets Danmark A/S
Hoffsveien 1 E
NO - 0213 Oslo
Tlf: 21 55 44 00