Magento betalingsmodul

DIBS tilbyr et bredt utvalg av betalingsmoduler for populære CMS - og opensource systemer

Magento betalingsmodul

Vi gjør det enkelt å ta betalt på nettet

DIBS har utviklet flere betalingsmoduler og plugins for de mest populære CMS- og opensource-ehandelssystemene for å gjøre det enkelt for deg å ta betalt på nettet. 

Magento Community Edition er en e-handelsløsning med åpen kildekode som er gratis å bruke og å laste ned. Det finnes gode muligheter for å endre koden og legge til funksjoner direkte fra markedsplassen Magento Connect.  

 

Se hvor enkelt det er å installere Easy checkout i Magento 2

 

Brett utvalg av partnere via DIBS 

Vi har flere profesjonelle partnere som er eksperter på Magento. Noen av dem bruker vår modul, mens andre har gjort sine egne integrasjoner mot DIBS. Dersom du trenger profesjonell hjelp med din nettbutikk anbefaler vi deg at du kontakter en Magento-partner for videre hjelp. 

Kom i gang med DIBS

Ta gjerne kontakt med vår salgsavdeling før du begynner integrasjonen. På den måten sikrer du at du får riktige betalingmåter og valutaer, samt får veiledning under integrasjonen. 

For å kunne ta i mot betalinger på nettet trenger du også avtale med en aktør som håndterer transaksjonsflyten og sørger for at du får utbetalt oppgjør til korrekt konto. Denne aktøren kalles kortinnløser. DIBS har kobling mot flere nasjonale og internasjonale kortinnløsere, hvilket gir deg tilgang til flere ulike betalingsmåter. 

Om DIBS

DIBS er nordens ledende leverandør av enkle og sikre betalingsløsninger på nettet. Vi har over 15.000 kunder og over 15 års erfaring innen e-handel. Nylig nådde vi 1.000.000.000 betalinger i Norden. Vi hjelper deg gjennom hele prosessen. 

Registrer deg gjerne for gratis testkonto for å teste vår tekniske integrasjon og gjennomføre testbetalinger med våre testkort. 

 

Teknisk dokumentasjon  Bestill en testkonto

Last ned Easy installasjonsveiviseren ved å klikke på bildet nedenfor

How to install Easy for Magento 2

 

Les mer om Magento 2 og last ned modulen her

Last ned Easy til Magento2

Motta nyhetsbrev

Få med deg siste nyheter innen e-handel og nettbetaling, og invitasjon til gratis webinarer og arrangementer
Follow us
Nets Danmark A/S
Hoffsveien 1 E
NO - 0213 Oslo
Tlf: 21 55 44 00