DIBS blog

Markedets beste betalingsvindu blir enda bedre

Etter lanseringen av vårt nye betalingsvindu for ca ett år siden, forbedrer vi dette betraktelig i dag. Vår intensjon er hele tiden å være i forkant. Vi vet at vår del av hele kjøpsprossen er liten, men faktisk ganske betydningsfull. Så mange som 1/3 faller fra i betalingsøyeblikket. Dette kan være usikkerhet, sjekke hva blir prisen egentlig, tilbys mitt foretrukne betalingsalternativ etc. Derfor jobber vi kontinuerlig for at våre kunders prosesser skal være enklest mulig og konverteringen bli høyeste mulig.

Det er med glede vi i dag lanserer ytterligere funksjonalitet samt små endringer etter tilbakemeldinger fra våre kunder, partnere og etter omfattende brukertester. Her er noen av nyhetene :) Bruk tiden på det som gir deg mest penger. La betalingsprosessen bli mest mulig automatisert. Vi stiller nå en rekke API`er til rådighet slik at du kan effektivisere dine betalingsprosesser og dermed fokusere enda mer på din primære forretning.

Hensikten vår er å gjøre det administrative arbeidet lettere og samtidig gi dere muligheten til for eksempel å kunne integrere dine back end systemer, slik som ERP- og eller lagersystemer til DIBS Admin. Dermed sparer du en masse tid på manuell transaksjonshåndtering av standard transaksjoner som autorisasjon, capture og refunds.

Ønsker du å skape en gjenkjennelseseffekt og skape enda mer trygghet for dine kunder? Du kan nå lage betalingsvinduet i ditt eget design ved å bruke våre API`er, som du kan integrere mot. På denne måten behøver du ikke å være avhengig av ett standard vindu. Vær derimot obs på at i noen tilfeller stiller innløseren krav om at du er PCI sertifiser. Det er typisk, når du vil designe ditt eget betalingsvindu og de tilhørende prosesser og etterfølgende kalle opp våre betalingssystemer.

Følg med på denne bloggen, det vil stadig komme nyheter. Ønsker du mer informasjon, ta kontakt så kommer vi frem til den beste løsning for din bedrift.

Leave a comment

1 + = 9
Solve this math question and enter the solution with digits. E.g. for "two plus four = ?" enter "6".
DIBS AS
Hoffsveien 1 E
NO - 0213 Oslo
Tlf: 21 55 44 00
salg@dibs.no