DIBS har gitt oss flere kunder

DIBS har fungert optimalt helt siden starten

Neglemakeriet

Neglemakeriet brukte tidligere en annen betalingsløsning, og byttet til DIBS etter klager fra kundene. Fra å motta flere klager i uken fra kunder som ikke forstod betalingsløsningen eller som opplevde at løsningen ikke fungerte, har de nå ikke hatt en eneste klage eller negativ tilbakemelding.

«At betalingsløsningen rett og slett fungerer som den skal gir seg utslag i både flere nye og flere tilbakevendende kunder, det formidler den grad av profesjonalitet vi ønsker,» Siv Storhaug, Neglemakeriet.

Siv sier at DIBS er svært oversiktlig og enkel å bruke, både for dem og for kundene. Løsningen øker konverteringen, da kundene faktisk gjennomfører utsjekkingsprosessen i DIBS betalingsvindu. DIBS har fungert optimalt helt siden starten, dette har frigjort mye tid. De slipper å bekymre seg og de sitter ikke lenger og venter på neste feilmelding slik de gjorde før de gikk over til DIBS.

«Vi har kunnet senke skuldrene etter at vi gikk over til DIBS, og nå kan vi konsentrere oss fullt om det vi egentlig jobber med, nemlig salg,» Siv Storhaug, Neglemakeriet.

 

Vil du også senke skuldrene og få flere fornøyde kunder? Kontakt oss i dag på +47 21 55 44 00.

Vi gjør det enkelt å ta betalt på nett.

 

Kort om Neglemakeriet:

Neglemakeriet har spesialisert seg på profesjonelle produkter og utstyr til perfekte negler. Her finner du et stort utvalg av alt til gelenegler og akrylnegler, dessuten lakker, oljer, filer og dekor til neglene. Neglemakeriet skriver også egen blogg med tips og triks, i tillegg til bruksanvisninger og videosnutter i nettbutikken.

Nettbutikken er levert av 24Nettbutikk.

Information

Navn
Neglemakeriet

Motta nyhetsbrev

Få med deg siste nyheter innen e-handel og nettbetaling, og invitasjon til gratis webinarer og arrangementer
Follow us
Nets Danmark A/S
Hoffsveien 1 E
NO - 0213 Oslo
Tlf: 21 55 44 00