Få økt konkurransekraft og bedre lønnsomhet

Ny Media leverer komplette løsninger innen e-handel og er eksperter på integrasjoner og samhandling med eksisterende systemer for logistikk, regnskap, betaling etc. Vi anser oss selv som Norges fremste Drupal-leverandør og har levert Open Source løsninger basert på denne plattformen siden 2004. Vi har over 13 års erfaring med utvikling av større e-handelsportaler. Våre konsulenter er klare til å hjelpe deg med å planlegge, prosjektere, utvikle og drifte din e-handelssatsning.

Ny Media AS

  • Totalleverandør innenfor e-handel
  • 13 års erfaring fra ulike bransjer og systemer
  • Fokus på økt konkurransekraft og økt lønnsomhet

Netthandel
Med over 13 års erfaring og et unikt og annerledes syn på netthandel leverer vi nyskapende og effektive handelsløsninger skreddersydd til dine kunders behov.

Apps
Vi leverer unike Apps som en del av en større plattform. Webteknologien, e-handel, ERP og CRM systemene i bunn. Appen lever på toppen.

Konsulenttjenester
Ny Media har over 13 års erfaring med web- og forretningsutvikling knyttet til e-handel. Dra nytte av våre seniorkonsulenters erfaring når du planlegger og drifter din nye satsning.

Intranett
Sosialt, nyskapende og effektivt. Et frisk pust i et gammelt konsept. La oss vise deg hvordan løsningene våre kan hjelpe din bedrift.

Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale.

Information

Navn
Ny Media AS
Adresse
Fjordgata 56-58
Postnummer
7010 Trondheim
Land
Norway
Telefon
40007955

Thomas Kulvik

Telefon
92028082

Motta nyhetsbrev

Få med deg siste nyheter innen e-handel og nettbetaling, og invitasjon til gratis webinarer og arrangementer
DIBS AS
Hoffsveien 1 E
NO - 0213 Oslo
Tlf: 21 55 44 00