Et hav av kunnskap om e-handel

Uansett om du har lite eller mange års erfaring med e-handel, er DIBS her for å hjelpe deg med å forbedre din nettbutikk. Dykk ned i kunnskap og nyttig informasjon om nettbetalinger, e-handel og andre relaterte emner. 

 

E-handels rapporter og e-bøker

Vi publiserer både e-bøker som kan lastes ned gratis og et årlig e-handelsrapport som er høyt verdsatt i bransjen. I Norsk e-handelsrapport kan du finne ut hvor mye/ofte, hva, hvem, hvordan og hvorfor forbrukerne handler på nett. Med andre ord forbrukervaner og trender innen e-handel, som kommer både nye og erfarne e-handlere til god nytte!

Vil du lære mer om netthandel?

Det er viktig for oss at våre kunder lykkes med netthandel og publiserer jevnlig blogginnlegg relatert e-handel til inspirasjon, motivasjon, og læring. Les en blogg i dag!

Gå til DIBS bloggen

Motta nyheter og tips innen netthandel direkte i innboksen

I vårt månedlige nyhetsbrev deler vi tips og råd til nettbutikkeiere. Motta informasjon om alt fra gratis webinarer, arrangementer og e-bøker med tips om markedsføring av din nettbutikk – og ikke minst hvordan du kan øke konverteringen i nettbutikken.

Meld meg på

Meld deg på et webinar

Vi holder jevnlig webinarer om ulike emner relatert til e-handel. Sjekk om det er et webinar du vil melde deg på, eller se opptak av tidligere webinarer vi har hatt - kostandsfritt!